۶ پاسخ

منقبلش۸۱بودم هفته ۳۴هستم۹۸کیلوم..سالمه سالمیم ماشالله..مهم نیس من دیدم ۲۵کیلو زیاد کرده و چیزیشونم نشده.

منم وزن زیاد اضاف کردم ولی سعی کن وقتی فارق شودی همراه با شیر دادن رژیم بگیری اگه نگرفتی دیگه سخت میاد پایین

من قبل بارداربم ۷۵ بودم اخر بارداریم ۹۲ بودم ۱۷ کیلو چاق شدم ۱۷ ردز پیش زایمان کردم امروز خودمو وزن کردم شده بودم ۸۱......میگن تا چهل روز برمیگردین به وزن سابق

من ۶۴ بودم، شدم ۹۵😅😅😅
تازه کلی هم رعایت کردم برنج و نون نمیخوردم
ده روز اول ۱پ۲ کیلو کردم. الان ۸۱ شدم.

منم ۱۵ کیلو چاق شدم😔

ربطی ب چاق شدن خودتون نداره خواههر من ۱۷کیلو چاق شد بچش ۲۸۰۰بود