۵ پاسخ

اول یکم کاسنی بزن بعد پودر بچه بزن

سلام منم اینطوره سعی کن مرتب دور گردنشو با اب بشوری تا عرق سوز نشه. پماد سوختگی بزن کمی طوری که زیاد بوش اذیتش نکنه

دختر منم اینجوری شده بود من از داروخونه پرسیدم کرم کالاندولا زدم خوب شد

احتمالا عرق جوشه اگه نوزاده چون هنوز گردن نگرفته طبیعیه. پماد ان ان بزن با آب ولرم و پنبه بشور خشک کن. خوب ک شد برا پیشگیری کرم تالک مایع ایروکس بزن عالیه

سلام گلم پودر بچه بزن پماد کالاندولا و هرروز با عرق بیدکاسنی بشورش