۷ پاسخ

سلام گلم
از ۳ روزگی باید شروع کنی
دکتر به من گفت چربه و ۳ تا ۸ قطره تو کل روز هی تقسیم کن بهش بده که نی نی اذیت نشه

از وقتی بهداشت داد بهم از اون روز چند دقیقه بعداز شیر خوردن اکثرا صبح ها ولی اگ یادم بره بعدازظهرم میدم بهش یه قطره چکون پر

از همون موقعی که ب دنیا میاد و چن روزه آد رو حتما بهش بده و روزی یه باره ۲۵قطره حتما و حتما بده چون خیلی به رشدش کمک میکنه عزیزدلم

ب من از بهداشت 7 روزگی بهش دادن.... من ساعتی بهش نمیدم چون چیزی بهم نگف... هر موقع یادم باشه بهش میدم

دختر من چون زردی داشت و قطره آد چربه دکتر گفت ۱۵ روز اول نمیخواد بدی.بعد شیر اغلب بالا میارن چون قطره آد چربه من قبل شیر خوردن بهش میدم

زیر یه هفته بود من شروع کردم بعدازشیرمیدادم دخترم استفراغ میکرد حالا قبل از شیر بهش میدم

سلام من از۲۰روزگی دادم روزی۲۵قطره