۶ پاسخ

من تا 19 دختر بود 28 رفتم.پسر شد

عزيزم الان ديگه خيلي پيشرفتس همه جا امكان نداره واقا شايد ١٪؜ ممكن باشه تازه اگه دختر باشه خيلي كم ممكنه پسر بگن كه اصلا ديدن ديگه كه گفتن

ببین عزیزم تو انومالی فقط اندام بیرونی نیست که اشتباه بشه آنومالی از درون بررسی میکنن اگه رحم و تخمدون داشته باشه میگن female یعنی دختر....اگه بیضه و کیسه بیضه ببینن میگنmale یعنی پسر
پس اینایی که اشتباه میشه یا سونو معمولی رفتن که فقط اندام بیزونی رو بررسی کرده یا طرف که سونو رو گرفته خیلی مبتدی بوده واگرنه آنومالی درصد خطاش تقریبا صفر

اره من همین امروز از یکی اشناهام شنیدم برای خواهرش پیش اومده بود
همه گفتن دختره بچه ک بدنیا اومد تو بیمارستان دیدن پسره

سونوگرافی خوب بری اشتباه نمیکنه ولی یکی از اشناهای ما بهش گفته بودن دختر ۵ ساله پیش کل سیسمونی دخترونه گرفت تا اخرم میگفتن دختر توی بیمارستان بچه دنیا اومد پسر بود. رشت زندگی میکنن همش یه جا رفته بود سونو حالا خوب یا بد نمیدونم .ولی هرجا که هستی احقیق کن ببین بهترین سونو کجاس برو پیش اون

سلام من خودم انومالی رفتم جنسیتو بهم نگفتن حالابرم سونوی ۲۸ هفتگی خداکنه قطعی بهم بگن