۱۱ پاسخ

ناخونات چ خوشگلن😍😍😍

نه عزیزم همون ۴ ساعت بده...پاشویش کن تبش بیاد پایین

پاشویه کن سیب زمینی بزار کف پاهاش
حوله نمدار کن با آب ولرم و رو پاهاش بزار

روزی پنج بار میتونی بدی ولی باید درست چهار ساعت باشه اگر زودتر بدی خیلی خطرناکه

سلام رکابی تنش کن بزار زیر بغلش قشنگ هوا بخور شلوار یا شورتم تنش نکن.قطر رو هم بزار سر ۴ ساعت بده

37.2 تب محسوب میشه
پاراکید بهش بده هر 4ساعت

سلام ، نه فعلا نده ولی نزار ۴ ساعت بگذره ۳ ساعت نیم که گذشت بهش قطره بده اگه دیدی تبش زیاد شد شیافت استامینفون بزن و دست پاشو با آب ولرم بشور

اره عزیزم میتونی فردا هر ۶ ساعت بهش بدی .تب نداره .

تب داره عزیزم لباساشو کم کن. اتاقشو خنک و پوشکشو باز کن. پاشویه هم با آب ولرم انجام بده. کمتراز4ساعت ندین

به نظر من بده چون باعث میشه هم درد نداشته باشه هم نمیذاره تب داشته باشه

نه دیگه کمتر۴ساعت نمیشه بدی