۴ پاسخ

من به دکتر دخترم که گفتم.
گفت یه قاشق مرابا خوری ترنجبین دم کرده بهش بده.

وااای دختر منم... 😑 بهش میگم توروخدا یکم بخواب 😄😄اونم درصورتی میخوابه که رودل من باشه. ک بازمن نمیتونم کاراموبکنم...

دخترم من اینجوری شده ۴۵روزشه بااینکه گفتن چلش بگذره خوب میشه ولی بدتر شده قبل چله خوب بود فقط شبها نمیخوابید الان دیگه روزها نمیخوابه

منم بچه مو با سختی زیاد میخوابونم اما یهو میبینی بعد از ۵ دقیقه بیدار میشه 😢
الان دیگه شب که خوابید مثلا ساعت ۱۱ و خوابش سنگین شد علیرغم تمام خستگیم ناهار فردا رو حاضر میکنم . همیشه پیاز داغ آماده داشته باش تو یخچال،مثلا جمعه که شوهرت خونه اس بده بچه رو نگه داره دو سه وعده خورش بپز . بزار فریزر