۵ پاسخ

دکتر به من گفت کلا هر ۳ ساعت و۵۰ دقیقه استا بده چون راس ۴ ساعت اثر استا ازبین میره وتا بعدی اثر کنه دخترم تبش خیلی بالا میرفت وچون ک ۲ ساعتی تبش به ۳۸ ونیم میرسید باپاشویه دکتر گفت ۲ ساعتی بهش بده من ۱۲ ساعت اول ۴ ساعتی دادم ۸ ساعت بعدش ۲ ساعتی ۹ ساعت بعدش ۳ ساعتی ۸ ساعت بعد ۶ ساعتی وبعد هم قطعش کردم دیگه دخترام تب نکردن ولی من بادکترشون مشورت کردم

سلام عزیزم اگه تبش خیلی بالا نیس و بی قراری نمیکنه زودتر ندید،اگه بالاست زودتر بدید ولی نه دوبرابر وزنش،کمتر بدید

اگه تبش خیلی بالاست و با استا و پاشویه پایین نمیاد شیاف کودک ۱۲۵ بهش بده زود تبش قطع میشه

فکر کنم دقیقا باید سر ساعت بدی
اگه تبش بالاست با آب ولرم کشاله ران و صورت و زیر گردنش رو خیس کن اگه بازم پایین نیومد شیاف بزار

استانده پاشویش کن تاموقع استا بشه یوقت میدی اثر نمیکنه بعدساعتش بهم میخوره دستمال خیس کن یالباساشوکم کن نذارتبش بالابره اگ ب ۳۸رسیدسریع ببردکترالبته خدانکنه