۹ پاسخ

پسر من ۴ماهو ۲۷روزش بود دمر شد تنهاش بزار خودش بازی کنه یهو بر میگرده

بذار رو شکم رو زمین کم کم یاد میگیره
پسر من همسن دختر شماست سینه خیز میره ولی ربطی نداره هر بچه ای یه جوره

دختر منکه ۲ماه و نیم داره داره تلاش میکنه غلط بزنه 😱ینی چی

سلام گلم هنوززوده نگران نباش

ن عزیزم پسر منم ۸ روزه ۶ماهش کامل شده فقط ب پهلو میشه و دمر

بچه ها متفاوتن

خودت کمکش کن ۶ماه دیگه ۴دست پا میرن چند بار باهاش کار کن که قلت بزنه

دخترمنم اینجوریه

چهار ماهگی باید غلط بزنه ولی بعضی از بچه ها دیر تر انجام میدن شاید تپله سختشه این کار خودتم یکم کمکش کن متوجه بشه باید بچرخه

دختر من داره ۷ماهو تمام میکنه اینقدر که بغلی وتو بغل مونده خوب غلت نمی زنه نگران نباش 😘