۶ پاسخ

اگر جفتت پایین اصلا رابطه نباید داشته باشی .کار سنگینم نکن پله ام بالا پایین نرو .جفت منم پایین بود انومالی رفتم حالا نمیدونم دیگه درست شده یا نه خون ریزیم ندارم ولی دکتر تاکید کرد رابطه ممنوع کار سنگین ممنوع پله زیاد بالا مایین رفتن ممنوع

ینی جفتت دقیقا رو دهانه رحمت قرار گرفته ینی زیر بچه ،استراحت کن پیش دکتر هم برو بهت شیافت بده خوب میشی ایشا الله .نزدیکی هم نداشته باش خطر داره

یعنی جفتت پایینه .نزدیکی نداشته باش پیاده روی نکن پله بالاپایین نشو توالت فرنگی واستفاده کن بیشتر استراحت کن و نگران نباش معمولا با بزرگ شدن رحم جفت میره بالا .

بهتره رابطه نداشته باشی بازم از دکترتون بپرسین

یعنی جفتت خیلی نزدیک دهانه رحمه باید خیلی مراقب باشی نزدیکی خیلی خطرناکه. استراحت مطلق توالت فرنگی و ممنوعیت پله در کنارش مصرف شیاف باعث میشه بره بالا

دور جفتت خونه ینی هماتوم داری
باید استراحت کنی
پله نری
نزدیکی نکنی
توالت فرنگی بشینی