۸ پاسخ

سلام،عزیزم پسر منم دو روز کلا گریه میکرد،سعی کن روز اول کمپرس سرد با یه پارچه ی تمیز بزاری براش،استامینوفن هم بهش بدی آروم تر میشه،فرداش هم کمپرس گرم بزار
نگران نباش خوب میشه
تبش هم مرتب چک کن که بالا نره

اخه استابده به اندازه دوبرابروزنش.هر4ساعت.تافردا.جاشم امروزدستمال خنک کن بگذارتوفریزریایخ بگذارتومشماروشم پارچه بعدبگذارروپاهاش.فرداهم دستمال بااتوگرم کن بگذارخوب خوب میشه غصه نخور.

عزیزم تنشو خنک نگه دار اصلا پاهاشو نبند گرم میشه بیشتر دردش میگیره.. اگه دردش بگیره خودش پاهاشو تکون نمیده اگه شیاف استامینافون ۱۲۵ داری زود درد و تب و میندازه

قطره استامینوفن طبق اینکه بهداشت بهت گفته بده بهش واینکه پاهاشو ببند عین قنداق تا تکون نده.اگه تکون نخوره درد نمیگیره.من بچمو قنداق میکردم اصلا اذیت نشد

سلام عزیزم مگه بهت نگفته ک استامینوفن بدی هر۴ساعت واینکه کمپرس گرم وسرد بزاری

عزیزم اولش استرس نداشته باش پاهای گل دخترتوببند که تکون نده تادردش بیاد.قطرشوهم هر۴ساعت بده.فرداان شاالله بهترمیشه

سلام قنداقش کن با یه شال نازک یا یه پارچه که پاشو تکون نده یا حداقل کمتر تکون بده من دخترمو قنداق کردم و مدام پاشویه اونم بخاطر ترس خودم خیلی خیلی کم اذیت شد

سلام گلم
پسر منم امروز واکسن دوماهگی زده
کمپرس سرد کن
یخ رو بریز تو کیسه دورش حوله بپیچ بزار جای واکسنش
بهش استمنافون پاراکید بده
اثرش خیلی زیادتر از معمولیه
خوابش ببره کمتر درد رو میفهمه
امشب بگذره دیگه آروم میشه
فردا هم کمپرس گرم بزار که جاش سفت نشه