۵ پاسخ

منم یکم بعضی موقع ها جا امپولم درد میکنه ولی سر درد ندارم

سه ماه چیه تا یکی دوسال کمر درد داری عزیزم من ۵ ماه سزارین شدم درد دارم هم کمر هم شکمم حالا حالها با ماس

نه برای من اصلا درد نمیکنه صبح ها فقط ی خورده کمر درد دارم طی بیس دیقه ام خوب میشه

گلم من تاحالا۳بار بیحسی گرفتم ۱بار برازایمان ایطورنشدم جاشم دردنداشت اصلا

سلام من الان اینجوریم دست هم ک میزنم جای امپولم درد میکنه.بچه اولم تا ۶یا ۷ ماه اینجوری بودم