۹ پاسخ

از دیروز ام باز همینطور شده منم هرچی شیرینی میخورم انگار ن انگار هر وقت دوس داشته باشه ی تکون ریز میخوره نگرا نشو عزیزم ..واسه منم از صب تکون نخورده ولی خو میدونم دخملم مث مامانش تنلله😝شبا راه میفته روزا خوابه

آره
بچه منم هر وقت دلش میخواد تکون میحوره کاری به شیرینی نداره
به پهلوی چپ که اصلا کاری نداره

بچه با بچه فرق داره ...بچه منم هر وقت دوست داشت تکون میخورد به شیرینی و این جور چیزا هم واکنشی نشون نمیداد...حالا بچه شمارو نمیدونم

عزیرم دو هفته پیش منم تکوناش کم شده بود رفتم سونو بیوفیزیکال خداروشکر خوب بود گفت چون لگنت کوچیکه شکمت کوچیکه جاش تنگه این هفتخ های اخر نمیتونه تکون بخوره همیکنه در روز چند تا تکون کوچیکم بخوره خوبه

من رفتم سونو.کلی اب میوه.یه بسته دشکلات کامل.بستنی.موز.گلابی هرچیز شیرینی ولی نمیچرخید۴ساعت علافم کرد.ولی توخونه ک بودنی کلی تکون میخوره.بعضی روزا فازشون نمیگیره.هفته شمام بالاست احتمالا جاش تنگ میشه

سلام عزیزم طبیعیه بازم اگه خیلی استرس داری و میترسی برو دکتر مطمئن میشی

عزیزم منم از جمعه تا دیشب اونجوری بودم نت نوشته بودن که شب که شد یه چراغ قوه بندازین تو شکمتون واکنش نشون میده و یا هم برین یه جای ساکت ی دفه آهنگ با صدای بلند باز کنین تکون میخوره نخورد برین دکتر‌ من دیشب این‌ کارارو کردم 😁😁😁😁 هنوزمممم داره تکون میخوره توام اهنگو امتحان کن ضرر نمیکنی

سلام عزیزم بله واسه من خیلی حرکتش کم شده قبلا ب شیرینی واکنش نشون میداد اما الان نه دکتر سونا گرافی که رفتم گفت بچه چرخیده و سفالیک شده برای همین حرکتش کم شده احتمالا واسه شما هم همینطوره .

ای‌جانم‌نی‌نی‌خستس 😍 خابه شکمتو‌گرم‌ نگه دار اروم‌نوازش کن کم‌کم بیدار میشه حرکت میکنه ❤️