۹ پاسخ

یکم اب شکر درست کن سر پستونک بزن توش شیرین بشه بزار دهنش...تکرار کن تا بگیره

میگن پستونک بدی دیگه سینتو نمیگیره.من تا حالا ندادم بهش

من پستونک رو توی اب قند میزدم شیرین بشه بگیره یام قطره اد میزدم سر پستونکش

یه کم قطره آ د بزن سر پستونک بزار دهنش میگیره و تحمل داشته باش اون هی میندازه شما بزار دهنش...ولی بعضی بچه ها کلا نمیگیرن‌

بزورررر😕نگه میدارم اینقد بگیره یکم جیغو داد کرد خلاصه گرف

مال من برعکسش رو میگیره 😂😂😂

اولش یکم نگهدار براش عادی میشه خودش میگیره

دقیقا الان من دارم کلنجارمیرم همش گریه میکنه دل درد آره نمیخوابه نمیشه هی سینه تودهنش باشه بیشتردلدردمیگیره دوس داره دستش وبخوره دیدم اینجوریه رفتم پستونک آوردم هی پرت میکنه بیرون بادست نگهداشتم براش😔دلمم میسوزه دوس نداره من بازور دارم....

برادرزاده من توبیمارستان گریه میکرد گذاشتیم دهنش اروم شد😍😂