۴ پاسخ

منم پسرم قطره آ د که بهداشت میده رو بالا میاره ، ادوکیم هم گرفته بالا اورد فقط خدارشکر ادوکید شرکت الحاوی روش میفته

پسر من چون قطره خیلی چرب بود بعد اینکه بهش میدادم همش قفسه سینه اش خرخر میکرد انگار که خلط داشته باشه، بعد بهداشت گفتن چون چرب و سنگین تو طول روز کم کم بهش بده یدفعه همشو نده، بعدشم شیر میدادم بهش

به دکترش بگو
مارک دیگه ای امتحان کن
آد چربه کلا بچه ها سخت میخورن

اگر فقط یبار ایجور شده بخاطر قطره آد نیست یکم دارو گیاهی گرم درست کن بخور شاید سردیش کرده