۶ پاسخ

شیرت بگیر با دست
بعد بکن داخل قطره چکون
سینه گذاشتی دهنش
قطره چکون هم بذار کنارش و کم کم شیر بریز داخل دهانش

شیرتو بدوش بریز تو شیشه بده بهش بخوره
بعد هی سینه ام بذار دهنش عادت میکنه دوباره
اگه دیدی دوباره نمیگیره شیرخشک درست کن بریز رو سینت آروم آروم میگیره

عزیزم چون شیر خشک شیرینه بچه تمایل به خوردنش میکنه ، شما نوک سینتون با آب نبات سفید کمی شیرین کنید تا دوباره سینتون بگیره اگه لج کرد کوتاه نیاین، بچه ها خیلی زرنگن با گریه پیش میبرن، مجبور میشه میخوره

یکم شیر با قاشق بهش بده بعد سری سینتو بذار دهنش

سلام عزیزم
به تدریج وعده های شیرخشک رو کم کن. منم به این مشکل خوردم باهاش بازی می‌کردم حواسش از شیرخشک پرت میشد

سرسینت یه ذره شیرین کن بزار دهنش ببین میخوره،چیزی نخوردی که شیرت بد طعم شده باشه