۸ پاسخ

تا یه هفته طبیعیه

ترنجبین وفولوس بده

سلام نمیدونم بارهنگو بهش چجوری دادی؟من همیش شیگم پسرم کار نگنه بارهنگ بهش میدم اینجوری ک میگم براش درس گن شب بدی صبحش شیگمش کارمیگنه اول یزره کره رو بریزتا یه ظرف کوچیگ بزار اب شه بدش نصف لیوان اب بریز بعد نبات بریز بزار جوش بخوره بد خودت مزه کن ببین شیرین شده یا نه بعد تصف قاشق مرباه خوری بارهنگو بریز بزار جوش بخور بعد باقاشق نگاه کش بیاد نزار زیاد غلیز شه یخورده کش اومد گازو خاموش کن بعد بده بخوره،همیشه درس گن بده روزی یبار الان ک اینجوری شده هم شب بده هم فردا صبح ولی همیشه بهش بده تا دیگ یبوست نگیره نه اذیت شه هم چاقش میگنه هم سیر نگهش میداره خیلی خبه

عزیزم واسه شیر خشک تا 5روز شیر مادر هم تا 10 روز عادیه

روغن زیتون بریز تو نافش ماساژ بده و کمی هم دور نافش

عزیزم اصلا داروهای گیاهی نده تا یک هفته مشکلی نداره

من از متخصصش پرسیدم گفت تا ۹ روز طبیعیه بعدم دور نافشا با روغن زیتون ماساژ بده بعدم با پاهاش حرکت دوچرخه بزن زودی کار میکنه شکمش

یه گوش پاک کن چرب کن بکن پشتش سریع دستشویی میکنه
بهش خاکشیر بجوشون بهش بده