۶ پاسخ

پسر منم همینطوره میگن میخاد لثه هاش سفت بشه پیشبند ببند ک لباسش خیس نشه

چن روز قبل خواب یا اول صب زیر گلوشو .نمیدونم شما بش چی میگین .ماساژ بده با یکم روغن با دوتا شصتت

طبیعیه خانومم داره لثه سفت میکنه

دختر منم همینطوره عادیه میگن لثه سفت میکنه براش پیشبند ببند لباساش خیس نشه سرما بخوره یه دوره اس تموم میشع

اگه بچه سردی کرده باشه نبات تو آب جوش حل کن بهش بده ولی چون سه ماهش هست شاید لثه هاش و میخواد محکم کنه

عزیزم طبیعیه دخترمنم اینجوری بود نزدیک یکماهی میشه خوب شده.واسه لثه شونه