۷ پاسخ

بهداشت به من داد گفت از ۱۵ روزگی بدم ب بچم

قطره مولتی ویتامین خیلی خوبه میتونی به جای آد استفاده کنی آد ویتامین ولی میگن تا ۶ ماهگی باید بخورن

یا قطره آد میدن یا مولتی ویتامین از۱۵ روزگی باید بهش بدی روزی ۲۵ قطره کولیک ایزهم برانفخش بهت داده

ویتامین آد یه ویتامین ضروری که باید از روز ۵ بعد تولد شروع بشه من خانه بهداشت روز پنجم به دخترم داد تاالان که داره چهارماهش تموم میشع داره میخوره

سلام از روز14به بعد تاشش ماهگی

سلام باید قطره آدبهش بده برای استخوان و همه چی بدن خوبه لازمه.
هفته اول 15قطره
هفته دوم 20قطره
هفته سوم 25قطره ادامه تا 6ماهه بهش بده.
من 5سی سی آب جوشیده سردشده + 25قطره بهش میدم.
چون بیشتربچه ها قطره آد بدون آب از گلو میپره سرفه می‌کنه حساس داره

سلام قطره آ د رو مرکز بهداشت بهم داد منم هر روز به همراه شیر بهش میدم