۷ پاسخ

فکر نکنم بچرخه احتمالا سزارین میشی

دیگه تو هفته شما بچه نمیچرخه عزیزم

ورزش هارو انجام بدید توکل به خدا ان شالله میچرخه در طول روز ۱۰ دقیقه نه پشت سر هم ۵ دقیقه صبح ۵ دقیقه عصرچهار دست و پا حرکت کنید یا مثلا کاراتونو چهار دست و پا انجام بدید و ورزش سجده .

سلام‌گلم‌منم بچم بریچه سی و شش هفته هستم حالا قراره چهارشنبه برم سونو اگه نچرخیده باشه که منم مثل شما سز میشم

فکرنکنم دیگه بچرخه.اگه هم نچرخه مهم نیست توی لگن بیاد یانه چون سزارین میشی.حالا من بچم سفالیک شده ولی بالاست و توی لگنم نیست کلی ورزش وماساژ در روزباید انجام بدم🤒

راه رفتن خیلی موثره.توگوگل سرچ کن واسه تغییر حالت جنین چندنوع ورزش هست انجام بدی میچرخه.هنوز زمان داری

عزیزم میشه ازتکون خوردناش برام بگی کجاها چیاشو حس میکنی؟