۹ پاسخ

سلام عزیزم نترس پسرمنم همینطور بود. کرونا نیست سرما خورده یا بخاطره دندون

عزیز دلم فعلا امیدت بخدا باش .دست پاچه نشو ویکس بزن زیر گوشاش طرف گیچ گاه سرش پیشونیش فقط نزدیک چشماش نزن پاشویه کن داروهاشو بده انشالله خوب میشه یکمم ویکس بزن به سینه اش بعد از پاشویه بزن انشاالله که خوب بشه

حتماببردکتراینجاسوال نکن ببردکتر

شلغم بهش بده اگه نخوره با سیب زمینی و هویج باهم بخار پز کن یا آب پز نمک بزن له کن بده بخوره خیلی خوبه واسه سرفه و صدای سینه

پاشویش کن استا بده اب هویج اب سیب بخور اب و پیاز بده براش نگران نباش ایشالا ک کرونا نیست

نه بابا کرونا کجا بد به دلت راه نده یه کوچولو سرما خورده...داروهاشو مرتب بده

شایدعزیزم
ولی خدانکنه

یعنی میشه که افتاب زده شده باشه و تب کنه؟؟؟؟؟تب نوزاد باید چند باشه در حالت عادی؟؟؟؟

شاید عزیزم
ولی خدا نکنه