۸ پاسخ

بچع من قبلا اینجوری بود قبل اینکه بهش غذای کمکی بدم. دکتر گفت گشنشه.شیرم کم بود شیرخشکم نوشت و گفت غذاهم شروع کن بهترشد.گاهی هم از گرما یا سرما یا تشنگی اینجور میشد.هروقت بیدارشد پاشو بشین کامل شیرش بده و خوابش کن و بزارش

متاسفانه این بچه ها وابستگی شیری دارن خیلی سخته ادمو بد خواب میکنن

آره پسر منم الان ۹ ماه و نیم داره ولی دقیقا همین مدلی هستش تا الان میگفتم ممکنه بخاطر دندونش باشه ولی الان اون دوتا دندونش هم دراومدن شبا هم حتما بهش شام میدم بعدش هم شیر میخوره نه سرد هست اتاق نه گرمه ولی نمیدونم چرا انقد تا صبح بیدار میشه ولی بعدشم به هیچ طریقی نمیخوابه جز اینکه حتما چند تا مک بزنه و بعد بخوابه خیلی اذیت میشم الانم که چند شبه ساعت ۴ صبح بیدار میشه تا دو ساعت بازی میکنه بعد میخوابه😢از وقتی دنیا اومده خوابش بد بوده نمیدونم کی قراره خوابش درست شه

آره عزیزم خیلی ها مثه شمان ماهم باهاتون هم دردیم خیلی سعی کردن شیر شبشو قطع کنم ولی نشد

منم همین مشکل دارم😣

سلام عزیزم منم همین مشکل دارم ولی الان بهتر شده حس می‌کنم هر چی بزرگ‌تر میشن بهتر میشن

منم دقیقم این مشکل را دارم
یعنی کاملا مثل چیزی کا تعریف کردی
دیگ منم همیشه کوتاه میام

سلام دخترخاله منم مشکل شما رو داشت کم کم که پسرش بزرگتر شد بهتر شد. بعضی از بچه ها این مدلی هستن عزیزم