۴ پاسخ

سلام دوست عزیز عنبر نسا باعث سقط بچه میشه ..

قرص های ساده مثله سرماخوردگی ساده نه قرصای ترکیبی سرماخوردگی و استامینوفن ساده، آموکسی سیلین ۵۰۰ ضرر نداره ولی شاید چرک خشک کن آب کیسه آبتو یکم کم کنه حتما باهاشون آب زیاد مصرف کن
از عنبر النسا هیچی نمیدونم و اصلا این جور چیزارو قبول ندارم
دکترا درس میخونن و تجربه ی سالیانو کسب میکنن اونوقت طب سنتی با یه تجویز همه چیو میشوره میبره
اگه عفونته واژن داری حتما تو خونه بدون شورت باش و اگر خیسی حس کردی به خودت سشوار بزن و داروهای دکتر که مثله شیاف کلوتریمازول و چیزای دیگه اس استفاده کن

قرص نخورین۔دود عنبر نسارا نمیدونم

سلام عزیزم استامینافن ساده ایراد نداره ولی انبر نسا من دوستم بواسیر داشت توی بارداری استفاده میکرد ولی تاحالا از پزشک نپرسیدم.حتما از پزشک بپرسید