۷ پاسخ

سلام.پسر من✋
اول بردیمش یه دکتر برا رفلاکسش امپرازول داد.و چون قبل ده روزش از شب تا صبح نمیخوابید و همش گریه میکرد رفتیم داروخونه بهمون کولیکز داد(فک کنم بعضی ها بهش میگن کولیک ایز)
دوماهگی بردیمش یه دکتر دیگه بهمون قرص لنزوپرازول داد برا رفلاکسش.و ما شروع کردیم ب دادن لنزوپرازول و تا تقریبا۱۵ روز خیلی خوب جواب داد تا اینکه یکی دو هفته دیدیم دوباره بالا اوردن هاش خیلی زیاد شده و ی گریزی به امپرازول زدیم و یه شب امپرازول دادیم بهش.اقا چشمت روز بد نبینه انقد اون شب اذیتمون کرد ک نگو.فردا صبحش هم دوباره بهش امپرازول دادیم و دوباره اون روز هم کلی اذیتمون کرد.تازه فهمیدیم امپرازول بهش نمیسازه.
من ک ب نظرم اوایل پسرم کولیک نداشته.فقط ب امپرازول حساسیت داشته ک اذیت میکرده.
ولی خب کولیکز هم خوب بود کمک میکرد باد معده ش رو تخلیه کنه و ماهم بهش کمک میکردیم‌.پاهاشو جمع میکنیم تو شکمش .حالت دوچرخه پاهاشو تکون میدیم.
وای چقد حرف زدم.تازه نصف سوالاتونو جواب دادم😁🤪

سلام پسر من هردورو داشت ولی کولیک بیشتر کولیکز و سگا گیرمیچر داده دکترش ب من با پدی لاکت اگه درست بگم اسمشو خداروشکر بهتره ولی خب دکترش گفت تا ۳ ماهگی دارن اکثر بچه ها ب مرور کم تر میشه

عزيزم من همه داروهاي دل درودو استفاده كردم هيچ چيز بهتر از گريپ واتر نيست .يعني ب هر بچه اي يه چيزي ميفته بچه منم ميخوابيد ولي خيلي خوب بود

سعی کنید حالت شیب دار بهش شیر بدید، جای شیب دار بخوابونیدش، حتما اروغشو بگیرید، دفعات بیشتر و حجم کمتر بهش شیر بدید، اگه پستونک میگیره برای رفلاکس خیلی خوبه....دارو هم کولیک ایز خوبه، رژیم غذایی خودتون هم مهمه چیزای نفاخ نخورین عرق نعناع اگه بخورید برای کولیک خوبه ولی برای رفلاکس خوب نیست براش موسیقی ارام بذارید با صدای اروم باهاش حرف بزنید

سلام عزیزم دخارمن تا دوماهگی دلشت بیچارم کرد همه داروهارو امتحان کردم تا ی دکتر گف شربت بی بی سد بده بهش دادم کلن خوب شد.سعی کن ساعت ۱۰ شبم بهش یکم شیرخشک بدی سنگین بشه بخابه

پسر منم هر دو تاشو داره دکتر پدی لاکت داده ول زیاد فایده نداره

من پسرم جفتشوداره دکترم براش قطره پدی لاکت داده ولی خب زیادتاثیرم نداشته