۴ پاسخ

من از این پماد استفاده کردم. البته یکی دوتا از بخیه هام باز شده بود. این باعث شد زودتر خوب شه

عزیزم فقط بعد هر دستشویی سرم شستشو بگیر روی بخیه با دستمال توالت آروم رطوبتش رو بگیر و سشوار گرم بگیر تو تشت اصلا نشین چون بخاطر پوزیشن نشستنش اصلا خوب نیست برای بخیه
اگر هم تونستی روی پد یکم روغن گوسفندی با زردچوبه بریز خیلی کم زودتر خوب میشه

فقط تو اب نمک بشین و مرتب سشوار کن زود خوب میشی

سلام عزیزم
حتما حتما خشک نگهش دار و پماد باکتروماد بگیر بزن عالیه سریع خوب میشه