۵ پاسخ

برو خداروشکر کن حالت تهوع نداری بقیه علائم هم طبیعی هست درد پریودی رو سه ماه اول خیلی پیش میاد ولی بعضیا تا آخر ماه بارداری درد پریودی رو دارن نگران نباش

سلام عزیزم منم دقیقا هفته هفتم بارداری هستم،اصلا حالت تهوع ندارم و مثل شما خیلی ترش میکنم و اسید معدم بالا میاد و کمر درد دارم و خیلی بیحالم و از نظر روحی هم حالم خوب نیست، فکر میکنم به خاطر تغییرات هورمونی هستش

خدا دوست داره تهوع نداری لذتشو ببر

از هفته ی ۸ مال من شروع شده
و این دو هفته برام دوسال گذشته انقد بده ویار

سلام منم هفته نهم هستم اصلا تهوع ندارم.فقط خسته ميشم و خوابالو شدم.