۸ پاسخ

عزیزم شیشه شیر بیبی لند ک سرش مثل پستونکه ارتوندسی هست خوبه منم پسرم شیشه نمیگرفت ولی اینو گرفت بعدشم بزار گرسنه بشه بعد بهش بده بهتر میگیره شیر خشک چی میدی بهش

شیر خشکشو عوض کن شاید طمعشو دوس نداره

عزیزم پسرمنم هم شیشه میخوره هم شیرخودم دقیقا پسرم بعداز واکسن دوماهگی اینطوری شداصلن شیشه نمیگرفت ولی من ناامید نشدم تلاش کردم گذاشتم گشنه بشه تا مجبور شد دوباره شیشه بگیره واسه پستونک هم اوایل نمیگرفت حوصله کنید مدام بهش بدید چندین بار تو مواقع وساعات مختلف تست کنید بلکه بکیره

پسر من تقریبا 6 ماهشه
از 3 ماهگی دیگه نه شیرخشک خورد نه پستونک گرفت، همه نوع شیرخشک هم امتحان کردم جواب نداد
الان ک با قاشق بهش میدم یکم اونم تازه بی میل میخوره
تازه امروز بهش سرلاک هم برای بار اول دادم نخورد، کلا بچه ما ارگانیک هستن 😁
بعضی بچه ها اصلا شیرخشک نمیخورن

با قطره چکون بدید بهش.
اگر آب خوردن رو با لیوان یاد بگیره
شیرش رو هم میتونی با لیوان بدی
من الان دو روزه با لیوان میدم
خودش این طوری بیشتر دوست داره
پسرم چهار ماهشه.

تو بغلت احساس امنیت بیشتری داره واسه همین میخواد فقط شیر خودتو بخوره
لثه اش هم درد داره اذیت میکنه
شیر خشکشو تو بغلت نگه دار با شیشه بده باهاشم حرف بزن اگه نخورد با قطره چکون یا قاشق بده بهش

به خودتون برسیدشیرکنید نیازی به کمکی نیس .پستونک هم وقتی خوابه دهنش کنید گاهی لازمه واسه ساکت کردنش من خودم همین کارو میکنم عجله ای واسه شیشه خوردنش نیست

الان ک زوده برا دندون