۴ پاسخ

من روتفلور استفاده کردم خیلی مزخرف بود اصلا تاثیری نداشت ولی دکترمم عوض کردم پدی لاکت دادم عالی بود اهورا نی نی هم از گریپ میکسچز بیشتر اثر داره

من روتفلور استفاده کردم برا پسرم ولی تاثیری نداشته،ترکیب چند تا روغنه،شما برای چی میخواید؟

- ۵ قطره در روز طبق نظر پزشک جهت مصرف نوزادان
- این دارو را در هر زمان از شبانه روز می توان استفاده کرد.
- جهت دستیابی به حداکثر اثرات درمانی، مصرف قطره روتفلور، برای مدت زمان ۲۸ روز توصیه می شود.
- اگر دوز را فراموش کردید، بلافاصله آن را استفاده کنید، اگر زمان دوز بعدی نزدیک است، دوز قبلی را مصرف ننمایید.

سلام رو بچه من اثر نکرد