۵ پاسخ

بهتره از دکترش یا مرکز بهداشت بپرسید

اره منم دیشب دکتر گف خیلی وقته از ده ماهگی میگیم شیر گاو یا پاستوریزه رو جایگزین کنین نمیدونم والا من

سلام عزیزم زیر یکسال خوب نیست شیر بدی فقط میتونی توی غذاش بریزی

سلام.دکترا میگن لبنیات بخاطر الرژی تا یک سالگی نباید داد.اما همه بچه ها الرژی ندارن.خود من تمام غذا های کمکی دخترمو با شیر گاو درست کردم.فرنی ها و حریره بادم شو.جایگذین نکن ولی استفاده کن

عزیزم نوشته شیرگاو در پخت و پز یعنی داخل غذاها، و تاکید کرده جاگزین شیرمادر و شیرخشک نشه