۵ پاسخ

سلام نه عزیزم مهم وزن گیری و سلامت بچه است پسر منم همینقدر میخوره، میگن زیاده اما من مادر متوجه میشم که بچم چقدر احتیاج داره البته قبل شیر غذا میدم تقریبا خوبم میخوره اما هر ۵تا ۶ ساعت نیازشه که شیرم بخوره
تو احکام اومده بچه تا دوسال شیر بخوره قبلا هم اینطور بوده اما حالا دوست دارن هرچه سریعتر از شیر بگیرن!چه شیر مادر چه شیرخشک با توجه به نیازش باید بخوره

سلام خانم عزیز چه مقدار غذا در هر وعده به کوچولوتون میدین منظورم حجم غذا هست مرسی

نه تازه زیادم میخوره

من الان روزی ۳ یا ۴ بار اونم تو خواب به ایلیا شیر میدم تو بیداری غذا یا شیر پاستوریزه

نه من رفتم دکتر گف همینم نخورن غذا بخورن چه بهتر از یک سالگی جدیدا میگن شیر فقط درصورتی که بچه بخاد منم خیلی نگران بودم