۳ پاسخ

باید کم کم از شیر بگیریش. با شیر بخوابونش ولی هر بار بیدار نیشه شیر نده یک بار شیر بده یه بار بغل کن و راه ببرش، هفته بعدش یک بار شیر بده دو بار بغل کن، خودش به مرور میدونه با هر بیداری از شیر خبری نیست و کمتر بیدار میشه. کم کم همون وعده ای که میدی رو هم نده.ولی برای خوابوندن تو سالن و روشنی بهش شیر بده، بعد که سیر شد ببرش تو اتاق چراغو خاموش کن کنارش دراز بکش که بخوابه.

با سیر کردنش قبل خواب بعد با شیشه شیر دادن که خسته بشه با شیشه.صبر میخواد عزیزم.بیشتر از روی عادت هست.پستونک هم خوبه.ولی اینا هم بعدا گرفتنش دردسر هست.کم کم هر یه دفعه که شیر میخوادو کم کنین بعد یک هفته دو هفته عادت میکنه.اگه چهار بار در شب شیر میخواد امشب یکیشو نده دو سه روز دیگه دوبارشو نده.اب بده پا شد .ماساژش بده لالایی بخون تکونش بده میخوابه بلاخره.

والا چی بگم خواهر....من خودمم درگیر همینم