۶ پاسخ

عزیزم ببرش دکتر دختر منم اینجوری بود بردمش براش قطره داد و گفت کنار چشمشو آروم ماساژ بدم مجرای اشکش بستس الان خداروشکر خوبه

سلام من پسرمو بردم دکتر قطره داد خوب نشد دوباره بردمش پیشه ی دکتر دیگ گفت قطره لازم نداره فقط با گاز استریل و یکم اب جوشیده ولرم پاکش کنم و از بالا ب پایین چشمش هم ماساژ بدم اینکارو کردم خداروشکر خوب شد

سلام خانمی دختر منم همینطوری بود دکتر بردم گفت مجرای اشکش بسته است قطره باکتی کلید برای استریل چشم داد و گفت با آب گرم فقط شستشو‌بده نه با چایی و با یک انگشت گوشه چشم را کمی ماساژ داده و در انتها انگشت را به سمت پایین بیار

بهتر ببری دکتر برات قطره ضد عفونی می ده بزنی و با دست ام کنار چشم بچه رو ماساژ بده بهت. دکتر بری بهتر برات توضیح می ده. دختر منم تا 2 داشت 1 هفته اینکار کردم مراعات کردم الان خوب خوب شده

فک کنم مجرای اشکیش بسته شده چیز خاصی نیس با آب گرم ماساژش بده اروم اروم

سلام ببرش دکتر پسر خواهر منم اینطور بود ،برد دکتر بهش قطره داد گفت مجاری اشکی بسته است با قطره باز شد