۷ پاسخ

منم هفته ۶ هستم.ویار ندارم.تهوع ندارم.ولی لکه بینی و دل درد و کمر درد دارم

منم مثل تو اون اوایل تهوع نداشتم یهو از هفته ی هفت شروع شد 🥺

اره عزیزم نگران نباش من الان تو هفته دهم هستم تا الان اصلا نه تهوع دارم نه ویار

منم جز درد. سینه دیگه علایمی نداشتم 😁 تازه دوسه روزه تهوع دارم یکمی 😂

سلام.باز شما این علائم رو دارید،من کلا هیچ علائمی ندارم.در حدی که خودمم هنوز باورم نشده باردارم.البته جای شکر داره که بارداری راحتی شامل حالمون شده.بعضی ها میگن احتمالا بچه پسره که بارداری راحتی دارید.تا ببینیم خدا برامون چی میخواد

اره عزیزم منم همینطور بودم اما از هفته نهم و دهم حالت تهوع هام شروع شد
خداکنه برای شما نشه

اکثرعلائم از۸هفته خودشو نشون میده گلم