۶ پاسخ

سلام عزیزم پسر منم همینطوره مخصوصا وقتی در حال شیر خوردنه دیگه بدتر. بخاطر دندون در آوردنشونه کاریش نمیشه
کرد فقط دستاشونو همش بشوریم که چشماشون عفونت نکنه خدایی نکرده

وقتی بچه دستشو چشمشو می‌ماله یا گوششو می‌کشه و یا موهاشو می‌کشه. برای دندونه. حتی اگر الان دندون در نیاره ولی همه این‌ها برای پروسه ساخت دندونه حتی توی فک

Bebarin doctor shaiad be porotein haye gavi hasasiat dare chon pesarw man hasasiat dare oonam mikharid va hich darmaniam nadarw bade yek salegi khod be khod mire va faghat ba roayate rezhime osooli tamoom mishe

دختر منم همین جوریه تو خواب انقد میماله تا از خواب بیدار میشه یعنی بخاطر دندون؟

نگران نباش دختر منم دقیقا همینجوریه منم احساس میکنم مال دندوناشه

دختر من موقع خواب اینجوره. دستانش میگیرم زیر پتو که بخوابه