۱۴ پاسخ

با آب ولرم یه دستمال رو رو کف پاش و کف دست و رو شکمش بکش
میاد پایین تبش
لباساشم کم کن
نگران نباش مال منم همین بود تند تند پاشویش کردم اومد پایین
بهش سر وقت شیر بده تند تند جیش کنه

حتما حتما هم قطره استا رو سر ساعت بده

سلام عزیزم براش شیاف استامینفون بزن
بعد برای واکسن های دیگش از ۳ روز قبلش استامینفون بده تب نمیکنه من برای دخترم همین کارو کردم ۲ ماهگی و ۴ ماهگی تب نکرد

مدام تبشو چک کن .دستمال نم دار بذار رو پیشونیش زیاد خنک نباشه.جورابشو نم دار کن کمی نمک بزن پاش کن

همون استامینوفن باید بدی قبل از اینکه ۴ ساعتش بشه بهش بده شیاف استامینوفن زودتر اثرداره لی نمیدونم برای این سنم میشه استفاده کرد

استا هر فساعت دو برابر وزنش بده...الان تبش رو چنده....من دو ماه پیش واکسن ۴ماهگیو دخترمو زدم گفتن اگه درجه تبش رفت رو ۳۸ شیاف استا۳۲۵ براش استفاده کن

بهداشت به من گفت اگر دیدی تب کرد سه برابر وزنش بهش استامینوفن بده

سلام لباسشو کم کن دستمال خیس کن بزار رو شکمش دست صورتشم بشور

تبش چنده عزیزم

شیاف بزار پاشویی با حوله نم خیس نباشه ها نم شیاف استامینوفن

پاشویه کن،
لباساشم کمتر کن
پارچه نم دار به شکمشم بکش

۱ سی سی بده منم دیشب دخترم اتیش گرفت

شیاب استامینوفن بزن براش جوراباشو با آب ولرم خیس کن پاش کن

چنده تبش؟
پاشویش کنید با اب نمک
اب ولرم باشه