۱۷ پاسخ

من پسرم نارس بود ۳۵ هفته ب دنیا و اومد ۲۴۰۰ وزنش بود ولی دوماهگی بردمش برا واکسن وزنش ۵۵۰۰ بود

سلام خوبین من دخترم ۲کیلو ۴۶۰ به دنیا امده بردم برای واکسن ۲ماهگی ۴کیلو ۵۰۰ با لباس بود قدش ۴۸ بود امد دنیا ۲ماهگی ۵۴خوبه بنظرتون

میشع شیر خشکی معرفی کنین وزن بده نان دادم اسهال شد بیومیل سف کرد دستشویی یع کم اپتامیل وزن نداد دارم بیومیل میدم باز

کیا بچشون فقط شیر خشک میخوره آیا وزن گرفتن من شیر ندارم میترسم وزن نگیره

اره عالی منم همین طور بودم بردم بهداشت خوب بود گفتن

دختر منم ۲۵۰۰ بود برا واکس دوماهگی بردم ۴ کیلو بود
چیزی نمونده ب واکس ۴ ماهگیش
احتمالا ۶ تا ۶۳۰۰ بشه
شیر خودمم میدم فقط
ماه اول باخاطر اینکه تا یکماه زردی داشت ۳ بار بستری شد وزنی که کم کرد دیر برگشت
باقی ماه هم که یک کیلو اضاف میکنه که عالیه

من دخترم دو کیلو و چهارصد به دنیا اومد دو ماهگیش چهار کیلو بود آره خوب بوده

پسرمن دقیقا مثل بچه شماهسته
دوکیلونیم به دنیااومد
واکسن دوماهگیش روکه زدم چهارکیلو نیم بود
قدش ۵۷بود

مروارید من هم همین وزن رو داشت

از رو کارت بهداشتش نمودار وزن و قدش چک کنین.من که هر ماه قدو وزنش رو تو قسمت ثبت رشد گهواره وارد میکنم و از وضعیت رشدش مطلع میشم

دخترمنم عین بچه ی توعه ولی من شیر خشکم میدم همه میگن چقدریزه

پسر من اونجور بود دوماهگی ۵۱۰۰بودش اره خوبه وزنش

دختر من ۲۶۳۰ به دنیا اومد. دوماهگی شد ۵۲۰۰ هم شیرخشک خورد هم شیر خودمو ۳ ماهگی شد ۶۱۰۰. یه‌ کم کنترلش کردم که وزنش خیلی شدید نره بالا. قد دخترمم یدو تولد ۴۸. دو ماهگی ۵۷

باید ماهی یک کیلو اضافه کنه

عزیزم هر کودکبین ۸۰۰ تا ۱ کیلو باید وزن بگیره باز متغییره

عالیه گلم.نگران نباش

من دو کیلو و پونصد بود اما تازه یک ماهشه پسرم