۴ پاسخ

قبل نهار مولتی ویتامینشو بده و حتما یکساعت قبل غذا بهش میوه بده مثل پرتقال یا نارنگی

بهتره زیر نظر پزشک بهشون زینک بدید

عزیزم دکتر برای دخترم مولتی ویتامین میم نوشت که اهن داره همراه زینک..خودمم سویق گرفتم مدتیه دارم مرتب میدم بهتر شده ولی هروقت کلافه باشه از دندون بازم بی اشتهایی رو داره

سلام مامانای مهربون.میدونید خواص سویق کودک چیه؟باعث افزایش اشتها؛رشد قد و وزن؛پرپشتی مو؛تامین ویتامین و تقویت سیستم ایمنی؛راحت دندان دراوردن و..میشه..من کارگاه تولید انواع سویق و سرلاک و محصولات اورگانیک کودک دارم.ادرس پیجم @Savigh.ghavoot
واتساپ ۰۹۰۱۶۰۴۷۸۴۲