۴ پاسخ

عزیزم من خودم جفتم پایین بود سعی کردم بیشتر استراحت کنم کار سنگین نکنم نزدیکی ام نداشته باشم البته دکتر واسم شیاف پروژسترونم داد الان خداروشکر بهترم..توام نگران نباش الان جفت پایینه بعد یکی دوماه میره بالا خوب میشی..فعلا تا اون موقع بیشتر مواظب باش عزیزم

مواظب باش خیلی استراحت کن
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🙏

عزیزم مراقبت کن
پله بالا پایین نرو
جارو برقی نکش
کار سنگین نکن
تا جفتت بکشه بالا پیاده روی نکن
نزدیکی هم اصلا نداشته باش
نگران نباش انشالله میره بالا
اما حتما مراقبت کن بیشتر سعی کن دراز کش باشی

اره استراحت کن کارای سنگین نکن در حد دستشویی از جات بلند شو انشاالله میره بالا و گرنه رعایت نکنی خدای نکرده سقط میشه