۷ پاسخ

پسره من زد اصلا تب نکرد .
همون موقع که زد اومدید خونه آستامینوفن بهش بده هر چهار ساعت تکرار کن.کمپرس سرد از اولش بزار تا 24ساعت فرداشم چند بار کمپرس گرم بزار.تو طول شبم هر 2 ساعت تبشو چک کن اگه یه خورده از اون تب اولیه بالاتر بود یه دستمال اب ولرم بزن کامل ابشو بگیر بزار رو پاهاش تا دمای بدنش به اول برسه.

بعد از اومدن خونه بزار من حوله میذاشتم تو فریز

گلم بهداشت بهت توضیح میده اصلا استرس نداشته باش.
فقط قطره استامینوفن تهیه کن قبلش ک اومدی بهش بدی هر ۴ساعت یکبار دوبرابر وزنش مثلا ۶کیلو هست باید ۱۲قطره بدی.

عزیزم چرا این همه سختش میکنی هیچییییی نیست میری واکسن میزنی میای دوبرابر وزنش بهش استا میدی هر چهار ساعت البته اگه گفته های همه بهداشت ها یکی باشه
تب میکنه ولی چیزی نگران کننده ای نیست

ببخش دو برابر وزنش استامینوفن بده

سلام عزیزم استرس نداشته باشین زیاد سخت نیست قبل از واکسن دوبار وزنش قطره استامینوفن بده بعدش چهار ساعتی . بعد از واکسن که رفتین خونه کمپرس سرد بزارین یخ بزار تو کیسه بعد بزار بین پارچه بزارین رو پای بچه تا شب فرداش حوله گرم بزارین

ن نترس ممکنه تب کنه،ممکن تبم نکنه دختر من تب نکرد باید دو برابر وزنش بهش استامینفن بدی،هر۴ساعت ی بار تا۲۴ ساعت کپرس سرد ولی گف ۵،۶ ساعتی ی بار بعد ۲۴ساعت کمپرس گرم ولی هر۲،۳ساعت ی بار گف ک کمپرس گرم رو بیشتر بذار