۶ پاسخ

براش با تخم مرغ پنکیک هم درست کن ..

زرده تخم مرغ مشکلی نداره ولی هر روز دادنش شاید براش زیاد باشه.بعدش اگه تنوع ندین ازینم زده میشه خب

عزیزم بالاخره هرچی زیاده رویش خوب نیست هر روز به نظرم زیاده

من معمولا زرده تخم مرغ و یک روز در میون میدم. کره محلی یه کوچولو به نون میزنم میذارم دهنش با خودم صبحانه میخوره . فرنی و حریره هم میدم. شیر و بيسکوئيت مادر هم دوست داره

فک نکنم چون منم تازه چندروزه دارم میدم دوست داره

عزیزم هر چیزی زیاده رویش خوب نیست ب نظرم دو روز در هفته بخوره بهتره تنوع بدین پنیر خامه ای ی کم بمال رو نونش بخوره یا کره ک شکمش کار میکنه و واسه وزن گیری هم خوبه روغن محلی حریره بادام