۴ پاسخ

سلام منم پسرم وزنش کم بود فرنی بهش دادم وحریر وسوب فقط برنج نیم دانه وسیب زمینی وهیچ وبادام روش میزارم و با کره حیوانی وزنش خوب شد

سلام مامانا گل.دیروز ساعت ۱۰ واکسن شش ماهگی دخترم زدم. ولی تب اش قطع نشد چکار کنم. هر۴ ساعت ام بهش قطره استامینوفن میدم گریه میکنه تب اشم ۳۸/۷ ممنون میشم راهنمایم کنید بیشتر سرش شکمش داغ میشه

چون شیرخشک ببلاک Haمخورد گیر نیامد این هفته چون هفته آخر ۶ماهگی ش بود دکتر دورخانه گفتن اپتامیل ۲ ببره

وقتی هنوز ۶ماهش تموم نشده چرا دارین بهش ۲میدین😕
۲کالری و همه چیزش کمتر از یکه