۹ پاسخ

من اصلا با خواب مستقل موافق نیستم البته منکر فوایدش نمیشم ولی من به شخصه از اینکه دخترمو رو پام بذارم و تکونش بدم و بهش خیره بشم تا چشاش آروم آروم بسته بشه بینهایت عشق میکنم ،اینقدی عشق میکنم که تا وقتی واقعا مجبور نباشم نمیدم به باباش تا بخوابونتش 😁 و اینکه گیسو از نوزادی هر وقت نصفه شب بیدار بشه خودش میخوابه ،ناخون میکشه رو بالشتش یا پوم پوم پتوشو فشار میده میخوابه

بچه ی من تا ما پیشش باشیم خوابش نمی‌بره. باید تنها بذاریمش تا خوابش ببره. این چیز بدیه؟

دخترم که هرماه یه مدلی بوده

روش فربر فقط درصورتی به نظر من آسیب نمیزنه ک بچه از اول ک دنیا میاد عادت بد پا و بغل براش ایجاد نشده باشه

منم دوره خریدم روش فربر بود منم باهاش کنار نیومدم وبه نظرم کودک آزار میبینه
واقعا کاش از روز ای اول روش های راحت رو پیش می گرفتیم الان دیگه سخت شده به خصوص که جهش های رشدی و اضطراب جدایی اتفاق میفته

من فربر رفتم بالاخره و جوابم گرفتم فاطمه جون. واقعا اونجوری که تصور میکنی سخت نیست خصوصا اگه پنجره بیداری بچه رعایت بشه. چون اونموقع زمان خوابش رسیده و نهایتا چهار رزو اول خیلی مقاومت داره.

خب این روش به درد من نمیخوره.بچم تو ۸ ماه.
ولی در کل بچه هایی مقاوم به خوابن کمر ادم پدرش در میاد با این روش.

درکل من همش فکر میکنم اون اول استباه کردیم
همون روزایی دنیا اومد باید فضا رو اوکی میکردیم و اینکار میکردیم

فکر کنم خیلیییی سخت باشه🤣

روش من از همه بهتره کودک رو رها میکنیم و به کاراهای خود میرسیم وقتی برگشتیم میبینیم خوابیده😂شباهم که ۱۲ ببعد خودش بیهوش میشه😂

سوال های مرتبط

مامان Matilda💌🇬🇧 مامان Matilda💌🇬🇧 ۱۵ ماهگی
من خودم دخترم ۶ ماهشه، و با دکتر که صحبت کردم تصمیم گرفتم اتاق خوابش رو جدا کنم
و تصمیم گرفتم این متن مختصر رو برای عزیزانی که شرایط منو دارم بزارم، که اونا هم انجام بدن...
 معتقدند، بهترین زمان برای جدا کردن اتاق کودک بین ۶ ماه تا ۱ سالگی است اما این کار باید با مشورت روانشناس کودک و پزشک اطفال، انجام شود.
برای انجام این کار می‌توانید روش‌های متفاوتی استفاده کنید. به طور مثال: اگر کودک شما عادت دارد برای خوابیدن شیر بخورد، شیر دادن به او را به قبل از برنامه‌ی خوابیدنش موکول کنید تا او یاد بگیرد، چگونه بدون حضور مادر به طور مستقل به خواب برود. دکتر میندل معتقد است « این کار همچنین به کودک کمک می‌کند تا یاد بگیرد که وقتی اواخر شب از خواب بیدار می‌شود، خودش را بدون وابستگی به مادر و به تنهایی آرام کند.» راهکار بعدی این است که کودک را با اتاق خواب جدیدش آشنا کنید. بسیاری از کودکان ممکن است زمان بسیار کمی را در اتاق‌خواب جدید خود سپری کرده باشند. بنابراین عادت دادن او به فضای جدید به انتقال جای خوابیدن و کاهش وابستگی به مادر، کمک می کند. شما می‌توانید برای این که فرزندتان در اتاق جدیدش راحت‌تر باشد، روتین قبل از خوابش را برای چند شب در اتاق جدید انجام دهید و پس از پایان، شب‌ها در اتاق مشترک باشید. برای عادت کردن کودک به شرایط جدید، از او بخواهید در طول روز نیز در اتاق بازی کند یا چرت بزند.
مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 ۱۲ ماهگی
🔹شیردهی

🅾مقدار و دفعات شیردهی در شش ماه اول

👈🏼مقدار و دفعات شیردهی در شش ماه اول
اشتها و تمایل ‌به شیر خوردن در شیرخواران در شش ماه اول تولد متفاوت می باشد

👈🏼خود کودک در یک ماهگی دفعات شیرخوردن خود را تنظیم میکند

👈🏼بیشتر کودکان در هفته های اول تولد بین ۶ تا ۹ بار در ۲۴ ساعت شیر میخورند.


👈🏼اگر مادر شیر کافی داشته باشد و شیرخوار هم به حد کافی شیر بخورد ممکن است تا ۴ ساعت بعد هم گرسنه نشود زیرا شیر بین ۱تا۴ ساعت یا بیشتر در معده ی کودک باقی می ماند تا تخلیه شود.بعضی دیگر از کودکان نیاز دارند که هر ۲ تا ۳ ساعت شیر بخورند.

👈🏼بیشتر شیرخواران در وسط شب بیدار میشوند و شیر میخورند ولی در سنین ۴ تا ۸ ماهگی معمولا در شب بیدار نمیشوند.
شیرخواران به علل مختلف گریه میکنند بنابراین لزومی ندارد هر موقع کودک گریه میکند به او شیر داده شود زیرا عللی مانند گاز روده، تر بودن کهنه ها ،گرم بودن محیط و نیاز به بغل گرفتن کودک نیز موجب گریه نوزادمیشود.مادر باید علل گریه ی کودک را بررسی کند و آن را برطرف نماید.
⭕️ عادت شیردادن به دفعات مکرر و کم کم شیردادن به کودک برای اینکه گریه ی او متوقف شود کارصحیحی نیست زیرا کودک بیشتر هوا را می بلعد و دچار دل درد و استفراغ میشود.همچنین چون پستان هاکند ادر کاملا تخلیه نمیشود،شیر به صورت کامل تولید و ترشح نمیشود و به تدریج شیر مادر نیز کم میگردد.