۹ پاسخ

خعلی درد بدیهههههه.. منم از ۱۸ هفتگی دارم تحملش میکنم ولی هیچ جوره عادت نمیکنم بهش

ووااای دقیقا منم خیلی درد دارم مخصوصا شبا…شما دنده درد ندارین منم از درد گریه میکنم

خیلی درد بدیه مخصوصا شبا موقعه خواب سراغم میاد دعا میکنم کی این روزا بگذرن

من که از هفته ۲۰ این درد دارم خیلی بده ولی خب چاره ای جز تحملش نیست

منم درد رو از سه ماهه دوم بارداری دارم ولی دراز میکشم درد نمیگیره راه میرم شب ها بیشتره

وای خیلی درد بدیه بعضی وقتا گریه میکنم دیگه
مخصوصا وقتی دراز میکشم ولی خب استراحتم و بیشتر درازکش
روزشماری میکنم برا زایمان

منی که ورزشکار بودم، از بدنسازی بگیر تا یوگا و دوچرخه سواری، رو عضلات ریز بدنم کار کردم، ضعف عضلات ندارم ولی درد واژن رو تو سه ماه اخر داشتم و‌ دارم. در حدی که انگار اون استخون وسط پا شکسته! یعنی بخوام پهلو به پهلو بشم یا تغییر وضعیت بدم جونم بالا میاد. دقیقا این جای قرمز.

تصویر

و منی که از ۱۷ هفتگی دارم بااین درد کشنده زندگی میکنم🥲

دقیقا منم این درد دارم

سوال های مرتبط

مامان اسراء مامان اسراء ۱ ماهگی
♦️ علائم خطر در بارداری کدامند؟

💟 خونریزی در بارداری: در طی ۸ هفته‌ی اول بارداری که جنین در رحم کاشته می‌شود، لکه‌بینی یک علامت طبیعی است. اما لکه‌بینی یا مشاهده‌ی خونریزی شدید در دوران بارداری احتمالا کمی نگران‌کننده است.
💟 درد شکم: اگر درد شکم شدید، ثابت یا همراه با خونریزی و علائم دیگری باشد، خود را به مراکز درمانی و بیمارستان برسانید.
💟 ورم دست و پا و افزایش وزن ناگهانی: هرگونه پف‌کردن غیرطبیعی در صورت و هرگونه تورم بیش‌از‌حد در دستان و افزایش وزن بیش از ۱/۸ کیلوگرم در هفته، می‌تواند نشانه‌ی ابتلا به پره اکلامپسی باشد.
💟 خارش شدید: داشتن خارش فراوان و غیرعادی، درد و انقباضاتی که آرام نمی‌شود، تاری دید و سر درد، تب، کاهش حرکات جنین و یا آبریزش و ترشحات از واژن علائم خطر هستند.
💟 علت ایجاد دیابت بارداری و علائم آن: تغییرات هورمونی می‌تواند باعث کاهش تولید انسولین شود. افت انسولین، سطح قند خون شما را افزایش می‌دهد و باعث ایجاد دیابت بارداری می‌شود. تست غربالگری دیابت بارداری، بین هفته‌های ۲۴ تا ۲۸ حاملگی انجام می‌شود.


⁣⁣

♂️♀️
مامان 🩷کاملیا🩷 مامان 🩷کاملیا🩷 ۳ ماهگی
خواص خربزه در بارداری و اثرات مثبت آن بر روی مادر و جنین
ویتامین A در خربزه و تاثیرات آن بر جنین
ویتامین A، که به فراوانی در خربزه یافت می‌شود، برای رشد سالم جنین بسیار حیاتی است. این ویتامین باعث رشد سالم ریه، کلیه، چشم، قلب و استخوان‌های جنین می‌شود. همچنین، ویتامین A به توسعه کلی عملکرد شناختی جنین کمک می‌کند و باعث می‌شود هر گونه نقص در رشد و تکامل جنین جبران شود.
خربزه و سلامتی در دوران بارداری
خربزه می‌تواند به مقابله با برخی از عفونت‌های رایج در دوران بارداری، مانند تب و سرماخوردگی، کمک کند. این میوه با توجه به محتوای غذایی بالایی که دارد، می‌تواند نیازهای غذایی جنین را برآورده کند. بنابراین، توصیه می‌شود که زنان باردار هر هفته مقدار مناسبی از این میوه را مصرف کنند. علاوه بر این، خربزه با افزایش جریان خون به جنین، می‌تواند به بهبود رشد و تکامل آن کمک کند.
خربزه، یک راه حل سالم برای مشکلات بارداری
خربزه باعث کاهش تهوع و استفراغ در زمان بارداری می‌شود. با توجه به محتوای آب بالای این میوه، خربزه می‌تواند به حفظ هیدراتاسیون بدن زنان باردار کمک کند. همچنین، خربزه با داشتن فیبر بالا، به مقابله با مشکلات گوارشی مانند یبوست و سوء هاضمه در دوران بارداری کمک می‌کند.
مامان 🩷کاملیا🩷 مامان 🩷کاملیا🩷 ۳ ماهگی
فواید تخم مرغ برای رشد جنین
تخم مرغ حاوی مواد مغذی است که به رشد و تکامل جنین کمک می‌کند. تخم مرغ سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین B12 و کولین هستند که هر دو به رشد سالم مغز کودک کمک می‌کنند.

تخم مرغ هم چنین منبع خوبی از پروتئین است. هنگامی که پروتئین مصرف می‌شود، بدن شما آن را به اسیدهای آمینه تجزیه می‌کند. آمینو اسیدها بلوک‌های سازنده پروتئین هستند که این بلوک‌ها نیز نقش سازندگی اندام‌های مختلف جنین را بر عهده دارند. پروتئین در پوست، مو، ماهیچه‌ها و استخوان یافت می‌شود و سلول‌های شما برای عملکرد صحیح به آن نیاز دارند. این یکی دیگر از مواد مغذی ضروری برای رشد و تکامل کودک است.
تخم مرغ حاوی فولات است که به همراه آهن و کلسیم موجود در تخم مرغ به رشد و توسعه سیستم عصبی، ماهیچه‌ای – اسکلتی جنین کمک می‌کند.
تخم مرغ حاوی کولین است. علاوه بر مصرف مکمل‌های اسید فولیک، مصرف کولین در دوران بارداری ممکن است خطر نقص لوله عصبی در جنین را کاهش دهد. با این حال، کولین به ندرت در مولتی ویتامین‌های بارداری یافت می‌شود، بنابراین مصرف منظم غذاهای حاوی کولین مانند تخم مرغ ضروری است.
تخم مرغ هم چنین حاوی مقادیر زیادی کولین هستند، یک ماده مغذی که همراه با سایر مواد مغذی کلیدی، نقش مهمی در رشد مغز و نخاع جنین در دوران رشد و توسعه در درون رحم ایفا می‌کند.
مامان 🌹رُزاخانُم🌹 مامان 🌹رُزاخانُم🌹 ۵ ماهگی
دوران بارداری با تغییرات فیزیولوژیک مهمی همراه است که دفع پروتئین یکی از آن‌ها است. دیگر تغییرات شامل موارد زیر می‌شود:

۱- تغییرات هورمونی: در دوران بارداری، سطح هورمون‌هایی مانند استروژن و پروژسترون در بدن زنان افزایش می‌یابد که باعث تغییراتی در بدن می‌شوند.

۲- تغییرات قلبی و عروقی: در دوران بارداری، حجم خون بدن افزایش می‌یابد و قلب برای پمپاژ خون بیشتر تلاش می‌کند. همچنین، فشار خون و نرخ ضربان قلب نیز افزایش می‌یابد.

۳- تغییرات تنفسی: به دلیل افزایش حجم رحم و فشار بر ریه‌ها، تنفس در دوران بارداری ممکن است کمی سخت‌تر شود.

۴- تغییرات گوارشی: در دوران بارداری، حرکات معده کمی کندتر می‌شود و ممکن است مشکلاتی مانند سوء هاضمه، ترشح بیش از حد آهن معده یا یبوست را ایجاد کند.

۵- تغییرات ادراری: به دلیل فشار بیشتر رحم بر روی کیسه ادراری، ادرار‌کردن ممکن است کمی دشوار شود.

۶- تغییرات جنسی: در دوران بارداری، تغییرات هورمونی و فشار بیشتر رحم بر روی ارگان‌های جنسی می‌تواند باعث تغییراتی در رضایت جنسی زنان شود.