سوال های مرتبط

مامان آیهان💙🫀 مامان آیهان💙🫀 ۱۵ ماهگی
✨ کاهش اضطراب جدایی در کودکان زیر 2 سال 👶💔

😔 اهمیت مدیریت اضطراب جدایی: در سنین زیر 2 سال، کودکان ممکن است با اضطراب جدایی از والدین مواجه شوند. مدیریت صحیح این اضطراب می‌تواند به کودک کمک کند تا احساس امنیت بیشتری داشته باشد.

📌 راهکارها:

1. آماده‌سازی کودک برای جدایی 🕰️: قبل از جدا شدن از کودک، او را آرام کنید و به او بگویید که چه زمانی بازمی‌گردید.

2. استفاده از بازی‌های پنهان و پیدا 🔍: بازی‌هایی مثل "دالی موشه" به کودک کمک می‌کنند تا بفهمد که شما همیشه بازمی‌گردید.

3. اعتمادسازی 💖: به کودک اطمینان دهید که هر بار که او را ترک می‌کنید، دوباره بازمی‌گردید.

4. کاهش فاصله‌های ناگهانی 🚶‍♀️: به جای ترک کردن ناگهانی، فاصله را به تدریج افزایش دهید تا کودک به آرامی به جدا شدن عادت کند.

5. استفاده از یک شیء آرامش‌بخش 🧸: یک اسباب‌بازی یا پارچه‌ای که کودک دوست دارد را به او بدهید تا هنگام جدایی احساس آرامش بیشتری کند.

🔸 مثال: هنگام رفتن به بیرون از خانه به کودک بگویید: "من سریع برمی‌گردم" و وقتی بازگشتید او را در آغوش بگیرید تا بفهمد که همیشه برمی‌گردید.
مامان کارن مامان کارن ۱۵ ماهگی
پرت كردن اشيا توسط كودک بنا به محدوده سنی خود، با چالش هایی رو به رو می شوند. بسیاری از کودکان روحیه بسیار حساس و شکننده ای دارند و همین امر، اهمیت برخورد پدران و مادران را دو چندان می‌کند. رفتارهایی مانند جیغ زدن، پرت کردن اشیا در کودک و رفتارهایی از این قبیل جز عادت هایی هستند که برخی کودکان در سنین خاصی آن را تجربه می کنند، لذا با روش های درست رفتاری می‌توان این عادت ها را از لیست رفتارهای کودک حذف کرد.

کودکان از سن حدود 14 ماهگی، پرتاب اشیا را دوست دارد و از انجام این عمل، ذوق می کند که نوعی پیشرفت استعداد های حرکتی محسوب می گردد. جالب است که بدانید، کودک به تدریج اشیا را با وسایل مختلف امتحان می کند تا ببیند چه بلایی بر سر هر کدام می آید، به عنوان مثال کودک می آموزد که پرتاب توپ اسباب بازی با پرتاب میوه تفاوت دارد. پرتاب کردن اشیا در کودک، مستلزم هماهنگی بین دست ها و چشم های کودک است، هنگامی که کودک شروع به پرتاب کردن اشیا می کند، نه تنها بسیار به خودش می بالد که یک مهارت را کشف کرده بلکه پدر و مادران باید از این پروسه پیش آمده استقبال می کنند.
مامان کارن مامان کارن ۱۵ ماهگی
یکی از بهترین راه‌ها برای حل این مسئله، پاک کردن صورت آن است. اگر خودتان را به نشنیدن بزنید و به این رفتارهای فرزندتان هیچ واکنش مثبت و حتی منفی نشان ندهید تا اندازه زیادی برای حل مشکل قدم برداشته‌اید. یادتان نرود حتی نشان دادن واکنش‌های منفی مثل اخم کردن، سرزنش و حتی کتک زدن کودک به او در تقویت این رفتار انگیزه می‌دهد پس بی‌تفاوتی و نادیده گرفتن را جایگزین هر واکنشی کنید.

اما تنها زمانی سمت این درمان بروید که حال‌تان خوب باشد و توانایی کنترل خشم‌تان را در حالی‌که جیغ و داد‌های گوشخراش او را می‌شنوید، داشته باشید. میزان گریه کودک‌تان بستگی به این دارد که چقدر به این شیوه عادت کرده باشد. اگر در میان راه از ادامه مسیر منصرف شوید باید خود را برای شنیدن صداهای بلندتر او آماده کنید چون به او آموزش داده‌اید تا با سطح گریه بالاتر به خواسته‌اش برسد. کنار آمدن با کودکان سخت دشوارتر است. والدین باید با آگاهی از اخلاق فرزندشان صبوری بیشتری در درمان داشته باشند.
مامان نفس مامان نفس ۱ سالگی
طرز تهیه غذای مقوی کودک
یک قاشق چای‌خوری روغن کانولا یا زیتون
یک عدد پیاز خردشده
۲ قطعه سیر ریزشده
۵ ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست؛ حدود نیم کیلو
۲ لیوان آب سیب یا آب
۲۴ عدد آلو بخاراروغن را در یک تابهٔ نچسب گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و آنها را پنج دقیقه روی درجه حرارت متوسط تا بالا تفت بدهید تا رنگشان مات شود. پیازها را به کنار تابه ببرید و بعد مرغ را اضافه کنید. هر طرف تکه‌های مرغ را برای دو تا سه دقیقه سرخ کنید تا رنگ آن کمی تیره شود.

آب سیب یا آب را اضافه کنید. در تابه را ببندید و برای ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که مرغ به دمای درونی ۷۴ درجهٔ سانتی‌گراد می‌رسد، در حالت جوش ملایم نگه دارید. سپس مرغ را از تابه بردارید. آب داخل تابه و آلوها را در ظرفی بریزید و تا زمانی که روغن آن جدا می‌شود در یخچال بگذارید. سپس چربی را از مایع جدا کنید.

مرغ را به تکه‌های کوچکی خرد کنید. نصف مرغ و مایع غذا را همراه با مقدار دلخواه پیاز و آلو در یک مخلوط‌‌کن بریزید. در صورت نیاز آب یا آب میوهٔ بیشتری اضافه کنید. همچنین می‌توانید بخشی از این غذا را برای کودکتان پوره کنید و بخش دیگر را بدون پوره شدن برای خودتان و بچه‌های بزرگ‌تر سرو کنید، چون این غذا بسیار خوشمزه‌ است.

۱۰۰ کالری
۸ گرم پروتئین
یک گرم فیبر
۴۵ درصد از نیاز روزانهٔ کودک به مس
۴۰ درصد از نیاز روزانهٔ کودک به نیاسین یا ویتامین B۳
۳۵ درصد از نیاز روزانهٔ کودک به ویتامین B۶
۲۵ درصد از نیاز روزانهٔ کودک به روی، سلنیوم و پتاسیم