🔴مامان عصبانی!
احساس عصبانیت یک احساس طبیعی و گاهی مفید است. قرار نیست انسان عصبانی نشود. اما چرا گاهی سر موضوعات کوچک از فرزندمان عصبانی میشویم؟
🔻بیخوابی: یکی از مهمترین دلایل عصبانیت مادرهاست. والدین تا سه سالگی فرزندشان یک سوم خواب مفید خود را از دست میدهند. زمانی که فرزندتان میخوابد شما هم استراحتی بکنید تا بتوانید آرامتر باشد.
🔻نداشتن حمایت عاطفی: وقتی مادر حمایت عاطفی ندارد، کم کم عصبانیت جای تمام احساسات خوب را میگیرد. تا جایی که خودش هم نمیتواند حامی فرزندش باشد. مامان مهربون، خودت را دوست بدار. نذار احساسهای بد باعث بشه همون احساس خلایی که تو داری، سراغ فرزندت هم بیاد.
🔻خستگی: یکی از دلایل عصبانیت مادرها، خستگی روانی است. موقعی که انسان در روز یک کار تکراری انجام میدهد، جسم و روانش خسته میشود. پس مادرهای عزیز برای خودتان چالشهای جدید درست کنید.
🔻افسردگی: افسردگی بعد از زایمان یکی از دلایل مهم عصبانیت والدین مخصوصا مادرهاست. افسردگی بعد از زایمان اگر چندماه طول بکشد، نیاز به درمان دارد.
join 👉
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo

۶ پاسخ

من امروز خیلی خسته وعصبی بودم ای بچه ۶ساله دارم بایکی ۱۰ماهه باردارم هستم کلا بهم ریختم خداحفظشون کنه من ناراحت میشم اوناهم ناراحت میشن

👍👍👍👍

مرسی از تاپیک های مفیدت گلم 😘

وای چه به موقع،،،همین الان داشتم از عذاب وجدان میمردم،،پسرم ۹سالشه ویه دختر یک ساله هم دارم،،پسرم خیلی اذیت میکنه منم همش سره زبونم اومده میگم خدا مرگت بده خاک توسرت،خدالعنتت کنه،،مامانم همش میگه نفرین نکن،ولی من اینقدر عصبانی میشم ازدستش که اصلا اون موقع هیچی حالیم نیست،،الان داشتم توخواب نوازشش میکردم میگفتم اگه یه خار به پاش بره من میمیرم،پس چرا همچین حرفایی بهش میزنم،،

لایک داری دقیقن همینه

احسنت 👏

سوال های مرتبط

مامان محدثه مامان محدثه ۱۵ ماهگی
♦️نوزادان تا دو سالگی بیشترین تعداد سلولهای عصبی در مغز را دارند. این سلول ها بین ۶ ماهگی تا ۵ سالگی به مرور از بین می روند چون انسان به همه این سلول ها احتیاج ندارد. اما اگر مادری افسرده باشد و نتواند با نوزاد ارتباط عمیق عاطفی برقرار کند، اگر فرزندشان را ساعت ها جلوی تلویزیون بگذارند، اگر در خانه استرس باشد، اگر مرتباً کودک را دعوا کنند، اگر کودک کتک بخورد، سلولهای مغز کودک با سرعت بیشتری از بین می‌رود که بعدها باعث مشکلاتی شبیه بیش فعالی، افسردگی، اضطراب، اعتیاد و وابستگی و غیره می‌شود.


چگونه باعث رشد مغز کودک تان بشوید؟
هر زمان فرزند شما از طرف شما بازخورد و واکنش مثبت بگیرد، سلول های جدید ساخته میشود.
هر زمان به چشمهای فرزندتان نگاه کنید و به هم لبخند بزنید،
هر زمان کار خوب فرزندتان را تشویق کنید،
هر زمان با هم بخندید، هر زمان با محبت به زبان بیاورید فرزندتان چه کار خوبی انجام داده
و هر زمان فرزندتان را با عشق به آغوش بکشید، مغز کودکتان رشد می کند.

تا می توانید مچ فرزندتان را هنگام انجام کار خوب بگیرید و به زبان بیاورید چه کار خوبی انجام داده است.
⁣⁣
مامان کارن مامان کارن ۱۵ ماهگی
اگر کودک شما، تلفن همراه شما را برای پرتاب کردن انتخاب نمود، با حفظ آرامش خود، تلفن همراهتان را از دست او گرفته و به آرامی برای وی توضیح دهید که به جای موبایل، توپ فومی یا پارچه ای خود را پرتاب کند.

پرتاب اشیا توسط کودک هنگام عصبانیت نادیده بگیرید
اگر کودک شما برای تخلیه خشم و عصبانیت خود، وسیله ای را پرتاب می کند، از این عمل او به صورت کامل چشم پوشی کنید زیرا اگر به این رفتار او توجه کنید، کودک برای جلب توجه شما، مجدد به این عمل اقدام می کند و به پرتاب اشیا اصرار می ورزد. در مقابل اگر متوجه شدید که پرتاب اشیا توسط کودک همراه با حالت عصبانیت و دلخوری همراه است، او را تشویق کنید که همیشه علت ناراحتی خود را در قالب کلمات بیان کند و با شما در مورد علت عصبانیتش در هر موردی که باشد، صحبت کند و به شما اعتماد کند که به وی کمک خواهد کرد.

راهکار دیگر، مشغول کردن او برای پرت کردن حواس کودک است، بهترین راهکار، بازی با کودک است که با این کار، به تدریج از پرت کردن اشیا یا کوبیدن سرش به دیوار،خودداری می کند.
مامان کارن مامان کارن ۱۵ ماهگی
یکی از بهترین راه‌ها برای حل این مسئله، پاک کردن صورت آن است. اگر خودتان را به نشنیدن بزنید و به این رفتارهای فرزندتان هیچ واکنش مثبت و حتی منفی نشان ندهید تا اندازه زیادی برای حل مشکل قدم برداشته‌اید. یادتان نرود حتی نشان دادن واکنش‌های منفی مثل اخم کردن، سرزنش و حتی کتک زدن کودک به او در تقویت این رفتار انگیزه می‌دهد پس بی‌تفاوتی و نادیده گرفتن را جایگزین هر واکنشی کنید.

اما تنها زمانی سمت این درمان بروید که حال‌تان خوب باشد و توانایی کنترل خشم‌تان را در حالی‌که جیغ و داد‌های گوشخراش او را می‌شنوید، داشته باشید. میزان گریه کودک‌تان بستگی به این دارد که چقدر به این شیوه عادت کرده باشد. اگر در میان راه از ادامه مسیر منصرف شوید باید خود را برای شنیدن صداهای بلندتر او آماده کنید چون به او آموزش داده‌اید تا با سطح گریه بالاتر به خواسته‌اش برسد. کنار آمدن با کودکان سخت دشوارتر است. والدین باید با آگاهی از اخلاق فرزندشان صبوری بیشتری در درمان داشته باشند.