سوال های مرتبط

مامان دخترم مامان دخترم ۱ سالگی
🔴مامان عصبانی!
احساس عصبانیت یک احساس طبیعی و گاهی مفید است. قرار نیست انسان عصبانی نشود. اما چرا گاهی سر موضوعات کوچک از فرزندمان عصبانی میشویم؟
🔻بیخوابی: یکی از مهمترین دلایل عصبانیت مادرهاست. والدین تا سه سالگی فرزندشان یک سوم خواب مفید خود را از دست میدهند. زمانی که فرزندتان میخوابد شما هم استراحتی بکنید تا بتوانید آرامتر باشد.
🔻نداشتن حمایت عاطفی: وقتی مادر حمایت عاطفی ندارد، کم کم عصبانیت جای تمام احساسات خوب را میگیرد. تا جایی که خودش هم نمیتواند حامی فرزندش باشد. مامان مهربون، خودت را دوست بدار. نذار احساسهای بد باعث بشه همون احساس خلایی که تو داری، سراغ فرزندت هم بیاد.
🔻خستگی: یکی از دلایل عصبانیت مادرها، خستگی روانی است. موقعی که انسان در روز یک کار تکراری انجام میدهد، جسم و روانش خسته میشود. پس مادرهای عزیز برای خودتان چالشهای جدید درست کنید.
🔻افسردگی: افسردگی بعد از زایمان یکی از دلایل مهم عصبانیت والدین مخصوصا مادرهاست. افسردگی بعد از زایمان اگر چندماه طول بکشد، نیاز به درمان دارد.
join 👉
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
مامان کارن مامان کارن ۱۵ ماهگی
علت نق زن کودک,بهانه گیری کودک


(نق زدن مساله شایعی در کودکان است )

مهم نیست چه اتفاقی می‌افتد. هر مخالفت یا مقاومت کوچکی در برابر خواسته‌هایش می‌تواند اشک‌هایش را سرازیر کند

اگر جیغ و گریه‌های فرزندتان تمامی ندارد

از شماست که بر شماست
به جای متهم کردن فرزندتان بهتر است نگاهی به رفتارهای خودتان بیندازید؛ بدون شک فرزندتان از ابتدا این‌گونه نبوده و اشتباه‌های رفتاری شما از او یک کودک نق‌نقو ساخته است. یادتان نرود محیط بر کوچک‌ترین رفتارها و عادات فرزندتان اثر می‌گذارد و هر رفتار یا واکنش کوچکی از سوی شما می‌تواند رفتارهایی را در فرزندتان ماندگار کند که تغییر دادن‌شان کار ساده‌ای نیست. شاید در گذشته زمانی‌که حال‌تان خوب بوده یا حوصله نق زدن‌های فرزندتان را نداشتید به خواسته‌های او گوش دادید و اکنون او یاد گرفته می‌تواند با نق زدن به خواسته‌اش برسد.

گذشته از این، شاید مشاهده رفتار کودکان دیگر فرزندتان را به نق زدن ترغیب کرده باشد. بچه‌ها با دیدن کودکی که با جیغ و داد به خواسته‌اش می‌رسد از این شیوه الگوبرداری می‌کنند و با صدای بلند نیازهای‌شان را فریاد می‌زنند. کافی است در چنین شرایطی با دیدن گریه و شیون فرزندتان به خواسته او تن داده باشید تا برای مدت‌ها از سلاح فریاد و جیغ برای رسیدن به خواسته‌هایش استفاده کند.
مامان دخترم مامان دخترم ۱ سالگی
آموزش نظم وترتیب به کودکان

1)رابطه شما بافرزندتان باید بر پایه همکاری باشد نه لجبازی
بنابراین سعی کنید تا جای ممکن "نه" نگویید و تا زمانی که اشتباهات فرزندتان خطری ندارد او تصمیم گیرنده برای زندگی خود باشد مانند انتخاب لباس، بازی و غذا.

2)بایدبه فرزندتان مطابق سنش مسئولیت بدهید مانند غذا خوردن با دست قبل از1سالگی، دراوردن کفش حتی با کمک شما بعد از یکسالگی..

3)قبل از آموزش نظم و ترتیب کارها را با بازی به فرزندتان بیاموزید مانند مسابقه دادن هنگام تمیز کردن اتاقش.

4)از3سالگی به فرزندتان مسئولیت های کوچک بدهید مانند انداختن لباس کثیفش در سبد مخصوص، آب دادن به گل کوچکش ادامه دار‌د.

5)از جدول ستاره ها استفاده کنید تا در مقابل انجام هر کار درست یک برچسب جایزه بگیرد.

6)هرگز با داد و دعوا تهدید و منت گذاشتن محروم کردن فرزندتان را مجبور به انجام کاری نکنید و مسئولیت بیشتر از سنش به او واگذار نکنید.
👨‍🏫 👩‍🦳
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
مامان کارن مامان کارن ۱۵ ماهگی
یکی از بهترین راه‌ها برای حل این مسئله، پاک کردن صورت آن است. اگر خودتان را به نشنیدن بزنید و به این رفتارهای فرزندتان هیچ واکنش مثبت و حتی منفی نشان ندهید تا اندازه زیادی برای حل مشکل قدم برداشته‌اید. یادتان نرود حتی نشان دادن واکنش‌های منفی مثل اخم کردن، سرزنش و حتی کتک زدن کودک به او در تقویت این رفتار انگیزه می‌دهد پس بی‌تفاوتی و نادیده گرفتن را جایگزین هر واکنشی کنید.

اما تنها زمانی سمت این درمان بروید که حال‌تان خوب باشد و توانایی کنترل خشم‌تان را در حالی‌که جیغ و داد‌های گوشخراش او را می‌شنوید، داشته باشید. میزان گریه کودک‌تان بستگی به این دارد که چقدر به این شیوه عادت کرده باشد. اگر در میان راه از ادامه مسیر منصرف شوید باید خود را برای شنیدن صداهای بلندتر او آماده کنید چون به او آموزش داده‌اید تا با سطح گریه بالاتر به خواسته‌اش برسد. کنار آمدن با کودکان سخت دشوارتر است. والدین باید با آگاهی از اخلاق فرزندشان صبوری بیشتری در درمان داشته باشند.