سوال های مرتبط

مامان آینده مامان آینده قصد بارداری
در ماه اول بارداری لبنیات مصرف کنید

در طی دوران بارداری باید لبنیات مصرف کنید. در واقع مصرف آن به شما کمک می‌کند که نیاز بدن به پروتئین و کلسیم برآورده شود و همچنین به جنین در حال رشد شما نیز کمک خواهد کرد.

باید حداقل یک لیوان شیر در طی روز بنوشید و همچنین ماست یونانی بیشتری مصرف کنید تا کودک سالم و زیبایی به دنیا بیاورید.

تخم مرغ را در رژیم غذایی خود قرار دهید

تخم مرغ منبع بسیار خوبی از ویتامین‌ها، پروتئین‎ها، مواد معدنی است. پروتئین موجود در تخم مرغ برای رشد کودک شما بسیار مفید است؛ زیرا سلول‌های جنین را تولید و ترمیم می‌کند.

علاوه بر این تخم مرغ حاوی مقدار زیادی کولین بوده و برای رشد مغز و سیستم عصبی جنین ضروری است.

حبوبات سرشار از مواد مغذی است

حبوبات گروهی از مواد غذایی هستند که مواردی مانند عدس، نخود، لوبیا و… در آن جای می‌گیرد. این موارد منبع عالی از فیبر گاهی، پروتئین، فولات، کلسیم و آهن است.

مصرف همه آنها برای خانم باردار بسیار مهم است. داشتن فولات کافی باعث می‌شود که کودک شما سالم متولد شود و در آینده از بسیاری از بیماری‌ها و عفونت تا حد زیادی جلوگیری شود.

آجیل را در میان وعده مصرف کنید

آجیل میان وعده خوشمزه‌ای بوده و همچنین سرشار از چربی‌های سالم است. چنین شرایطی باعث می‌شود که به عنوان یک میان وعده عالی برای دوره بارداری باشد.

این دسته از مغزیجات دارای اسیدهای چرب امگا ۳، پروتئین، فیبر و سایر مواد مغذی ضروری است که برای رشد و زیبایی کودک شما در ماه اول بارداری مهم خواهد بود.
❤پناه❤ ❤پناه❤ قصد بارداری
انجام معاینات پیش از بارداری

قبل از باردار شدن، زمینه را برای یک بارداری سالم فراهم کنید. در شرایطی که بدن شما مشکلی نداشته باشد، احتمال بیشتری وجود دارد که بارداری موفقی را تجربه کنید. بهتر است قبل از اقدام به بارداری یک وقت ملاقات با پزشک زنان و زایمان هماهنگ کنید تا وضعیت سلامت جسمی شما بررسی شود. در این جلسات، معمولاً آزمایش‌هایی برای شما درخواست داده می‌شود و همچنین فولیک اسید و سایر مکمل‌های مورد نیاز بارداری برای شما تجویز خواهد شد. در معاینات قبل از بارداری، دربارۀ داروهای مصرفی خود با پزشکتان صحبت کنید.

مطمئن شوید که استفاده از آنها در باروری یا دوران بارداری شما تأثیری ندارد و بی‌خطر است. ملاقات با پزشک پیش از بارداری می‌تواند به شانس شما برای داشتن یک بارداری سالم کمک کند
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بهبود وضعیت سلامت مادر

هنگامی که در تلاش برای باردار شدن هستید، غذاهای مغذی بخورید. وزن خود را در محدودۀ سالم حفظ کنید. ورزش منظم داشته باشید و سعی کنید هر عادت بدی مانند مصرف سیگار و قلیان، نوشیدن الکل یا مصرف مواد مخدر را ترک کنید. بهتر است در دوران اقدام برای بارداری، میزان کافئین موجود در نوشیدنی‌ها را تا حد امکان کاهش دهید. قهوه، چای و نوشابه حاوی کافئین است و پزشکان توصیه می‌کنند زمانی که برای بارداری اقدام می‌کنید، قهوه مصرف نکنید. مصرف مکمل‌های تجویزی توسط پزشک، در سه ماه پیش از بارداری می‌تواند به افزایش قدرت باروری شما و همچنین کاهش مشکلات احتمالی در بارداری کمک کند. اگر حداقل یک ماه پیش از اقدام به بارداری، مصرف فولیک اسید را شروع کنید، احتمال بروز برخی از نقص‌های مادرزادی در جنین به میزان چشمگیری کاهش پیدا می‌کند.
مامان آینده مامان آینده قصد بارداری
مصرف میوه در ماه اول بارداری

مصرف میوه نه تنها در ماه اول، بلکه در تمام طول بارداری توصیه می‌شود. در حقیقت میوه‌ها غنی از فیبر هستند. 

در ماه اول باید هر روز سه وعده میوه مصرف کنید؛ چراکه سرشار از ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌هاست که برای بدن شما ضروری است.

گوشت

حتما باید مصرف گوشت را در رژیم غذایی ماه اول بارداری قرار دهید. گوشت سفید مانند مرغ طی این ماه خطری برای مادر و جنین ندارد. حتما باید گوشت را کاملا بپزید تا باکتری در گوشت وجود نداشته باشد.

محصولات لبنی

اگر به لاکتوز حساسیت ندارید، محصولات لبنی منبع خوبی از کلسیم، ویتامین‌ها و چربی سالم هستند. علاوه بر این، شیر حاوی مقدار زیادی اسید فولیک است.

علاوه بر شیر می‌توانید مقدار زیاد ماست و پنیر نیز مصرف کنید. مصرف روزانه لبنیات در ماه اول بارداری باید حداقل یک لیتر باشد.

دانه‌ها و آجیل

آجیل و مغز غنی از پروتئین است که به رشد بافت‌های جنین و ترمیم ماهیچه‌های سینه و رحم کمک می‌کند. همچنین به تامین خون در دوران بارداری کمک می‌کند.
مامان رز 🌹 مامان رز 🌹 هفته نوزدهم بارداری
اینم از رژیم غذایی گفتم شاید ب مامانی ندونه 🙏🏻🌹

📌 مواد غذایی که در دوران بارداری بهتر است مصرف نشوند:
به حداقل رساندن مصرف انواع کنسروها و تن ماهی، فست فود،همبرگر، سوسیس،کالباس،لبنیات محلی،ماهی آزاد، ماهی سفید،جگر❌حداقل نوشیدن قهوه،نسکافه،نوشابه گازدار❌مصرف نوشیدنی‌های انرژی زا و گازدار مثل نوشابه‌های سیاه هم بدلیل رساندن بیش از حد کافئین به بدن مادر باردار ممنوعیت مصرف دارد .❌حداقل نوشیدن آب هویج، انواع دمنوش های گیاهی،عرقیجات،دم کرده زعفران❌ممنوعیت مصرف داروهای خودسرانه❌ممنوعیت استفاده از سیگار و قلیون و مشروبات الکلی❌ممنوعیت استفاده از عرق شوید وعرق کرفس و شربت زعفران غلیظ در اوایل بارداری❌ممنوعیت استفاده از آب زرشک بدلیل احتمال نقص فک جنینی❌مواد غذایی چرب و حاوی نمک و شکر بهتر است به حداقل برسد.❌به اندازه 2 نفر غذا نخورید.❌از مصرف مکمل‌های گیاهی (مانند داروهای ضد آکنه) ، خودداری شود.❌پرهیز از استفاده از شیر خام (غیر پاستوریزه) یا هر محصول لبنی که با شیر غیر پاستوریزه درست شده باشد.💥مصرف غذا و سالاد در رستوران‌ها، سالاد مرغ، سالاد تخم مرغ، سالاد ماهی تن یا سالاد غذاهای دریایی به حداقل رسانده شود.❌از خوردن کوسه، شمشیر ماهی، شاه ماهی و به طور کلی ماهی های آزاد که مقدار بالایی جیوه دارند، خودداری شود.❌ماهی‌ های بزرگتر بیشتر هم عمر می‌کنند پس میزان بیشتری جیوه در بدن خود ذخیره می‌کنند❌گوشت را نیم پز نخورید.💥کاهش مصرف چربی‌های اشباع شده و چربی‌های ترانس که در دمای اتاق جامد هستند؛مثل کره و چربی گوشت گاو، گوشت‌های پر چرب مانند سوسیس، هات داگ و روغن نارگیل ،مارگارین، اسنک‌ها و دسرهای آماده مانند کوکی، کیک و دونات💥
مامان آینده مامان آینده قصد بارداری
میوه های مفید برای تنبلی تخمدان

میوه‌ها به دلیل اینکه سرشار از فیبر و ویتامین هستند مانند انار و به، می‌توانند مواد مغذی لازم برای مقابله با علائم سندرم تخمدان پلی کیستیک را تأمین کنند و قدرت باروری را افزایش دهند. گاهی افراد نگران قند میوه‌ها و سطح انسولین هستند و برای همین میوه را از برنامه غذایی خود حذف می‌کنند اما بسیاری از میوه‌ها از قبیل گیلاس، آلو، زردآلو، انگور و… با GI پایین، می‌توانند مصرف شوند.

پس مصرف دو تا سه وعده صحیح و کامل میوه در روز (نه میوه خشک شده و آب میوه) را جهت درمان خانگی تنبلی تخمدان در برنامه خود قرار داده و خوردن سبزیجات را برای دریافت فیبر، آنتی‌اکسیدان‌ و مواد معدنی افزایش دهید.

لازم به ذکر است که با خوردن تعداد معدودی از مغزها یا آجیل به‌عنوان میان‌وعده، می‌توان با پروتئین این دانه‌ها سطح گلوکز را تنظیم کرد؛ همچنین کروم در تنظیم سطح قندخون و انسولین یک ماده معدنی مهم به شمار می‌آید و مصرف کربوهیدرات‌های پیچیده‌تر مثل غلات سبوس دار، کلم بروکلی و آجیل می‌تواند مقدار این ماده را در بدن افزایش دهد.