۲ پاسخ

::
🍓 بین ۳/۵ - ۳ سالگی :توی این سن برای ساختن تاب آوری لازمه یکم نیازشون به تعویق بیوفته. به کودکتون بگین باید منتظر باشی تا بیارم، بین ۲تا ۳دقیقه نیازها دیرتر برآورده بشه بهتره.

🔹مثلاً اگه بستنی 🍦میخواد بگین صبرکن ظرفا رو که شستم میدم بهت.✅

از زمان کم شروع کنید حتما 😉
2⃣

@moshaverekamaliyan
::

::
🍓 از ۳/۵ سالگی به بعد : نه تنها تا ۱۰ دقیقه نیازها به تعویق می‌افته حتی گاهی ناکام هم می‌کنیم . اگه کودکمون گریه کرد گریه‌اش رو نادیده بگیرید. نه اینکه وجود کودک رو نادیده بگیریدا، نه، فقط گریه‌ش منظورمه، 😩

🚨 یعنی باهاش همدلی کنید حتما.

3⃣

@moshaverekamaliyan
::

سوال های مرتبط

مامان ❤️فاطمه❤️ مامان ❤️فاطمه❤️ ۲ سالگی
*راهکارهایی برای صبور شدن فرزندان*

خودتون صبور باشید
🔸در برخورد با مشکلات زندگی صبور بوده، از ابراز اعتراض‌های علنی و برخورد منفی با کودک خودداری کنید.

گام به گام شروع کنید
🔸بعد از دوسالگی، وقتی کودکتون درخواستی از شما داره، در پاسخ به درخواست‌هاش کمی تامل کنید. گام به گام از ۲۰ ثانیه شروع و کم‌کم زمانشو اضافه کنید تا درخواست‌های کودک به تعویق بیفته و صبر کنه.

بگذارید خودش کارهاشو انجام بده
🔸در انجام کارهایی که برای کودک مشخص کردین مثل «تمیز کردن اتاق» یا «جمع کردن اسباب بازی‌ها» صبور باشین و مداخله نکنین.

از مواجهه کودک با مشکلات نترسید
🔸اگر کودکتون زمین افتاد یا دستش بُرید، خونسردیتون رو حفظ کرده و اجازه بدید کودک کمی درد رو تحمل کنه.

انتظار رو شیرین کنید
🔸در زمان‌هایی مثل انتظار در مطب دکتر و یا ... برای کودک سرگرمی‌هایی مثل کتاب و پازل ببرید و مشغولش کنید.

به قول‌هاتون عمل کنید
🔸به قول‌هایی که بعد از صبر کودک بهش میدین عمل کنید تا نسبت به حرف‌هاتون بی‌اعتماد نشه.

#روانشناسی_کودک

@koodakaneh7
مامان کیجاو
تودلی مامان کیجاو تودلی هفته بیست‌وهشتم بارداری
(آموزش قناعت)
☘☘☘☘🤔🤔🤔
بهترین زمان برای آموزش قناعت به فرزندان از سنین کودکی است و زمانی که آنها وارد مدرسه می شوند. برخی از پدر و مادر ها در این زمینه چندان جدی نیستند و گمان می کنند که هنوز برای آموزش فرصت دارند و یا حتی لزومی برای آموزش نمی بینند و معتقدند که آنها به خودی خود این آموزش را در طول زندگی فرا خواهند گرفت.
 
باید توجه داشت که مدیریت مالی را باید از یک سن مشخصی به کودکان آموزش داد. فراهم کردن آنی نیازهای مالی کودکان بدون قید و شرط راه مناسبی برای تضمین آینده آنها نیست. بهترین زمان برای آموزش مدیریت مالی به کودکان زمانی است که آنها به مدرسه می روند.
 
در این زمان باید در مورد مدیریت پول تو جیبی به آنها محتاطانه عمل کنید زیرا در این سن کودکان دارای بعد اجتماعی می شوند و با مسائل مالی به طور مستقیم و ملموس سر و کار خواهند داشت و بیشتر آشنا می شوند. برای مثال آنها می بایست خودشان برای تأمین برخی از نیاز های مدرسه مانند خرید خوراکی در زنگ تفریح و یا خرید لوازم التحریر اقدام کنند و این دوران بهترین زمان برای شروع آموزش قناعت و مدیریت مالی به کودکان است تا پایه های اقتصادی در او درست بنا نهاده شود.
 
ادامه👇
مامان رایان مامان رایان ۲ سالگی
پسرک در پارک😍
طبیعیه این همه دوستش داریم!
به خاطر آلرژی از غذای خودمون نمیتونه بخوره روزی سه بار جدا براش غذا میپزم+دو میان وعده. هر بازی بخواد انجام میدیم. در و دیوار کل خونه رو خط خطی میکنه.دفتر خریدم باهم نقاشی میکشیم تا کم کم یاد بگیره. کلی کتاب روانشناسی کودک مطالعه میکنم. هربار از دفتر روزنامه تماس می گیرن همچنان می گم فعلا نمیتونم و پشیمونم نیستم چون هرکاری برای پسرم انجام میدم عاشقانه است البته وظیفه م هست. برای تابستونش برنامه ریزی کردیم. بچه دیگه نمیخوایم هرگلی بخوایم به سر همین یکی یه دونه میزنیم و میدونیم کودک حداقل تا چهار سالگی به تمام وقت،توجه و محبت والدینش نیاز داره. آگاهانه میدونم اگر توی این سن پسرکمون باردار بشم اولش ویار و تهوع بعدش سنگینی و احتمال استراحت و استرس و رفت و آمد به دکتر و آزمایش و سونو دیگه اجازه نمیدن براش تمام وقت باشم حتی دیگه نصف وقت با کیفیت نمیشه. و بعدشم زایمان و مراقبت از یک نوزاد که هر دو ساعت شیر دادن،آروغ گرفتن و عمودی نگه داشتن و جا عوض کردن و خوابوندن یا شستن هست و تقریبا نیم ساعت بعد هم دوباره از اول چون دو ساعت از شروع شیردهی قبل گذشته .اون نیم ساعت بینشم، مادر خسته است و فقط نیاز به خوراکی یا استراحت داره اون وقت تکلیف بچه اول چیه؟! و این پروسه حداقل تا ۶ ماهگی یه نوزاد همینه. بعدشم نهایت بشه عدالت رو رعایت کرد بازم از نصف کمتر برای اولی زمان و امکانات مالی هست. مهم ترین دوران بچه ک قراره شخصیت بزرگسالیش شکل بگیره ب بهانه همبازی کاملا وقت و امکانات رو صرف یه بچه دوم کنیم! چه کاریه همین یه دونه رو با تمام توجه و امکانات بزرگ میکنیم‌.
ادامه در کامنت
مامان سردار مامان سردار ۲ سالگی
با توجه به اینکه پسر من دو سالش هست، فکر کردم شاید بد نباشه که ویژگی های این گروه سنی رو براتون بذارم شاید به درد کسی بخوره
کودکان دو ساله ویژگی‌های مختلفی دارند که در جنبه‌های حرکتی، زبانی، اجتماعی و شناختی قابل مشاهده است. در زیر برخی از این ویژگی‌ها آورده شده است:
1. مهارت‌های حرکتی:
• حرکات درشت: کودکان در این سن به راحتی راه می‌روند، می‌دوند، می‌پرند و از پله‌ها بالا و پایین می‌روند.
• حرکات ظریف: توانایی استفاده از دست‌ها برای انجام کارهای دقیق‌تر مانند باز و بسته کردن درب‌های کوچک، ساختن برج با بلوک‌ها، و استفاده از قاشق و چنگال.
2. مهارت‌های زبانی و ارتباطی:
• گفتار: معمولاً جملات دو یا سه کلمه‌ای می‌سازند و واژگان آن‌ها به سرعت افزایش می‌یابد.
• درک: دستورات ساده را درک کرده و به آن‌ها پاسخ می‌دهند، مانند “بیا اینجا” یا “برو اسباب‌بازی‌ات را بیاور”.

3. مهارت‌های اجتماعی و احساسی:

• بازی: بازی‌های تقلیدی مانند وانمود کردن به آشپزی یا رانندگی را دوست دارند.
• احساسات: شروع به نشان دادن احساسات پیچیده‌تری مانند همدلی می‌کنند و ممکن است به کودک دیگری که ناراحت است، واکنش نشان دهند.
• استقلال: شروع به ابراز خواسته‌ها و نیازهای خود به طور مستقل می‌کنند و ممکن است تمایل به انجام کارها به تنهایی داشته باشند