سوال های مرتبط

مامان kiyan🩵sogand🩷 مامان kiyan🩵sogand🩷 ۵ ماهگی
مامان kiyan🩵sogand🩷 مامان kiyan🩵sogand🩷 ۵ ماهگی
#کم_خونی
#ویتامینها

مصرف ویتامین C مخصوصا در مورد کودکانی که گوشت کم مصرف میکنند بسیار مهم است. زیرا آهن موجود در مواد غیر گوشتی به آسانی جذب بدن نمی شود.

🔵 منابع سرشار ویتامینC:

🌟 #پرتقال، #توت فرنگی، شاه توت، #کشمش سیاه و #کیوی.
🌟 #گوجه_فرنگی، #فلفل_دلمه ای قرمز یا سبز
🌟 سبزیجات سبز پررنگ مثل #بروکلی، #اسفناج
🌟 #سیب_زمینی و #سیب_زمینی_شیرین


زمان هایی وجود دارد که کودک بد غذایی می کند و غذای خاصی را نمی خورد. ممکن است برخی روزها غذاهای آهن دار بیشتر و برخی روزها کمتر بخورد. تا زمانی که به طور کلی در طول یک هفته رژیم غذایی کودک متعادل است جای نگرانی نیست و مشکلی برای کودک بوجود نمی آید.
با اینحال مصرف بیش از اندازه آهن می تواند مضر باشد، پس اگر رژیم غذایی کودکتان سالم و متنوع است نیازی به مکمل آهن
نیست. در مورد استفاده کردن یا نکردن قطره آهن با پزشک کودک مشورت نمایید.

🔵 علائم فقر آهن:
🔹 خستگی و بی حالی
🔹رنگ پریدگی
🔹کم آوردن نفس هنگام ورزش
🔹 کاهش مقاومت بدن در برابر عفونت

اگر کودک به اندازه کافی آهن جذب نکند، ممکن است به فقر آهن دچار شود، که در حالت خفیف احتمالا نشانه خاصی ندارد.
اگر احتمال می دهید که کودکتان به اندازه کافی آهن مصرف نمی کند با پزشک و یا مشاور تغذیه مشورت نمایید.
مامان فندق🌰 مامان فندق🌰 ۷ ماهگی
سلام مجدد بر رفقای همیشه همراهم😍😘❤️خوبین؟؟خوشین؟؟
اومدم یه خوراکی خوشمزه و مفییییید👌برای کوچولوها بهتون پیشنهاد کنم
بله کدو حلوایی یا همون کدو تنبل😋👌
محنا چند روز شکمش کار نمیکردم...پریشب تو خریدای جناب همسر کدو بود من خودم عاشق کدو هستم خلاصه عصری پختم اوردم بخورم یکمشو دادم محنا...اولا از مزش خیلی خوششون اومد دوم گلاب بروتون شکمش کار کرد
خلاصهههه رفتم درمورد فواید کدو سرچ کردم دیدم چقد مفیده برای کوچولوها😍
- مواد مغذی ضروری

کدو تنبل بسیاری از ویتامین ها و مواد مغذی ضروری برای رشد کودک را دارد. این ماده حاوی چندین ماده معدنی مانند کلسیم و منیزیم است که به تقویت استخوان های کودک کمک می کنند. فسفر موجود در کدو تنبل می تواند عملکرد مغز را تقویت کند، سطح هورمون ها را متعادل نگه دارد و هضم را بهبود بخشد.
- سلامت چشم

کدو تنبل یک انبار ویتامین آ (A) است که یک ماده مغذی ضروری برای سلامت چشم به شمار می آید. ویتامین آ موجب دید بهتر در نور روز و در شب می شود. کدو غنی از کاروتنوئیدها بوده و خطر ابتلا به چندین نوع بیماری چشمی را کاهش می دهد. این کاروتنوئیدها به طور کلی در کودکان و بزرگسالان به کاهش دژنراسیون ماکولا کمک می کنند. دژنراسیون ماکولا یا تباهی لکه زرد تجمع مواد چربی در شبکیه است که باعث تاری دید می شوند. علت رنگ نارنجی روشن کدو تنبل، کاروتنوئیدها هستند!
3- هضم را بهبود می بخشد

دادن کدو تنبل به نوزاد درمان کننده یبوست است. کدو تنبل سرشار از فیبر بوده و به هضم غذا کمک می کند. همچنین می تواند حرکات روده را در کودک تنظیم کرده و مانع از بروز یبوست شود.
بازم براتون بذارم فوایدشو؟؟؟🤔
مامان مهرسام🤍 مامان مهرسام🤍 ۸ ماهگی
16 هفته و 3 روزه



برای آغاز غذای کمکی به کودک به چه توصیه های باید توجه کرد؟



پس از گذشت چند هفته، کودک علائمی مبنی بر آمادگی برای خوردن غذای جامد از خود نشان می دهد. ممکن است همیشه گرسنه باشد و به نظر برسد شیر به تنهایی او را سیر نمی کند، او شبها برای شیر خوردن از خواب بیدار می شود در حالی که قبلا تمام طول شب می خوابید. شاید مادران دیگر که نوزاد هم سن شما دارند، شروع به تغذیه غذای کمکی کرده باشند، اما شما مطمئن نیستید که این کار را انجام دهید یا خیر؟ ممکن است مادر شما بگوید خیلی زودتر به شما غذا داده و هیچ مشکلی برای شما بوجود نیامده! همه این عوامل باعث می شوند که شما تشویق شوید و خیلی زود غذا دادن به کودک را آغاز کنید ولی آیا این سن مناسبی است؟ یا باید کمی صبر کنید؟



آکادمی پزشکان متخصص اطفال آمریکا و سازمان بهداشت جهانی توصیه می کنند برای غذای کمکی دادن به کودک باید صبر کرد. آنها معتقدند شیر مادر یا شیر خشک برای شش ماه اول تولد کودک کافی است. دلایل عملی برای منتظر ماندن مادر تا شش ماهگی به قرار زیر است:



در شش ماهگی او می تواند روی صندلی های بلند مخصوص کودک بنشیند، از قاشق استفاده کند یا می تواند غذا را با دست خود برداشته و در دهان خود قرار دهد که همه این مسائل فرآیند غذا دادن به کودک را بسیار آسان تر می کند. گرچه بسیاری از کارشناسان با صبر کردن تا شش ماهگی مخالف هستند. شواهدی از رشد بدن کودک وجود دارد که نشان می دهد ندادن غذا خطر فقر آهن و بروز حساسیت را در بدن کودک افزایش می دهد. آنها دریافته اند منبع آهن بدن کودک در شش ماهگی کاهش می یابد بنابراین اگر رژیم غذایی او در این سن فقط پوره میوه و سبزیجات باشد آهن بدن او به طور کامل تامین نمی شود./
مامان آقامانی(سحرم) مامان آقامانی(سحرم) ۱۰ ماهگی
✅آیا ریزش مو در نوزادان طبیعی است؟؟؟

بیشتر نوزادان در طول چند ماه اولیه مو های خود را از دست می دهند. علت ریزش مو کاملا فیزیولوژیک و طبیعی می باشد. نوزادان قبل از تولد دارای سطح بالایی از هورمون ها هستند که این هورمون ها پس از تولد افت شدیدی می کند و باعث می شود که مو در نوزادان در ماه های اولیه به 🔻فاز تلوژن (فاز استراحت مو) برود (این هورمون ها مشابه همان هورمون ها هستند که در دوران بارداری باعث می شود سطح بالای آن باعث شود موهای مادر به🔺فاز آناژن (رشدمو) برود. برای همین ریزش مو در بارداری وجود ندارد و بعد بارداری بخاطر کاهش سطح هورمونی در زمان شیردهی، برای ماه ها به فاز تلوژن (فاز استراحت مو) میرود ⬇️ ریزش مو در زمان شیردهی افزایش می یابد ⬆️ که با گذر چند ماه مجدد وارد فاز اناژن می شود و مجدد رشد مو در مادران شیرده افزایش می یابد). پس ریزش مو در 6 ماه اول بسیار عادی می باشد و جای نگرانی نیست. اما اگر بعد 6 ماه از زمان تولد، باز کودک  در حال از دست دادن مو بود باید حتما آزمایشات تشخیصی توسط متخصص پوست یا متخصص اطفال انجام شده و نیاز به بررسی بالینی توسط پزشک می باشد.

✅ این است که پس از گذشت ماه های اولیه (نهایت 6 ماه) موهای کودک وارد فاز اناژن (فاز رشد) شده و شروع به رشد می کند و  ممکن است تا 3 سالگی  بطول بکشد.
👈نکته مهم این است که باید نسبت به 6 ماه اول به مرور زمان تراکم مو بیشتر شود.