✅بچه میخ نیست که
پایه های زندگی را محکم کند✅✅👇👇👇👇

۳ پاسخ

✅بچه میخ نیست که
پایه های زندگی را محکم کند

🔹برخی از زوج‌ها در همان اوایل شکل‌گیری زندگی با گذشت زمان، دچار مشکلات و اختلافات‌ زیادی می‌شوند آنقدر که گاهی به جدایی فکر ‌می‌کنند.

🔹اما در این میان عده‌ای آن‌ها را به ادامه زندگی تشویق کرده که امری درست می‌باشد و بی‌شک می‌توان با گفت‌و‌گو و گذشت، اختلافات و مشکلات را حل کرد اما عده دیگری راه‌حلی عجیب دارند و معتقدند با آمدن یک فرزند همه چی حل می‌شود.

🔹اما من معتقدم که هیچ رابطه‌ای توسط نفر سوم، نمی‌تواند تصحیح شود، هیچ موجودی توانایی تصحیح روابط دو انسان مستقل را ندارد جز، خود آن دو نفر.

🔹پس لطفا اگر از زندگی با همسر خود رضایت ندارید و یا درگیر مشکلات زیادی هستید تا پایان ماراتن حل اختلافات، انسان دیگری را اسیر مشکلات خود نکنید زیرا دور از منطق است هنگامی که در مرداب در حال دست و پا زدن هستیم کسی را به آنجا دعوت کنیم.

داداشم و خانمش از نامزدی با هم بحث داشتن و اختلاف

صد نفر جمع شدن بهشون گفتن ک تموم کنید این رابطه رو اما بیخیال هم نمیشدن
خلاصه ازدواج کردن ۵ سال تمام بحث و قهر و دعوا داشتن تا اینکه دخترشون ب دنیا اومد الان ۷ ساله ک اتش بس زدن و تمام مشکلات و اختلافاشون کنار گذاشتن و الان ب جون هم قسم میخورن 😂😂😂😂😂

هرچقدر مفید بود لایک. کن

سوال های مرتبط

مامان حلماجون👩‍🍼 مامان حلماجون👩‍🍼 ۲ سالگی
#مسائل_جنسی_کودکان..پسر بچه ای را می شناختم که در مهد راه می رفت و می زد زیر اندام تناسلی بچه های دیگه و اسم کوچکش را می گفت! یک روز با پدر این بچه صحبت کردم، بسیار پدر با شخصیت و محترم اما خیلی امروزی و باز فکر می کردند و گفتند که در خانواده ی ما اصلاً این مسائل مهم نیست، همه این کار را می کنند این بچه همین طور که راه میره عموش هم میزنه! پدربزرگش هم می زنه! من هم می زنم و همه ی ما راحتیم 😳😄 و اصلاً من با بچم صحبت کردم و اسم واقعی آن را بهش گفتم و براش توضیح دادم که این جا دوتا استفاده داره یکی برای جیش کردنه و دومی را هم خودت بعداً یاد می گیری!

خلاصه این پدر کلی از خودش تعریف کرد و این که کلی به بچه اطلاعات داده بود؛ بعد از این که حرف هایشان تمام شد بهشون گفتم می دونی با پسرت چی کار کردی؟ پسر شما هیکل درشتی داره و سال دیگه هم میره مدرسه! تو مدرسه که میره از خودش بزرگتر هم هستند بعد میره به اون ها هم همین حرکات را می کنه و همین حرف ها را می زنه که می دونی این دوتا استفاده داره! استفاده ی دومش را می دونی؟ طبیعتاً هم کلاسی ها و هم سن های خودش نمی دونن اما میره سراغ چهارمی یا پنجمی که شما استفاده ی دوم این رو می دونین حالا یکی از این ها میگه آره می دونم بیا بریم تو دستشویی بهت نشون بدم ....

بعد شما می آیید ناراحت که پسرم مورد آزار جنسی قرار گرفته! و اون جا است که باید بدانی خودت بذرش را کاشتی، با اطلاعات بی موقعی که به پسرت دادی. اطلاعات بی موقع و توضیح های زیادی در ذهن بچه ها بذر می کارد مواظب باشید که بذر اشتباهی در ذهن بچه هایتان نکارید. (ادامه دارد...
مامان ❤️فاطمه❤️ مامان ❤️فاطمه❤️ ۲ سالگی
کنترل عصبانیت

هنگامی که والدین به طور کار آمد هیجان های خود را مهار می کنند، فرزندان شان هم یاد می گیرند تا به همین شیوه عمل کنند. روشی که والدین برای مدیریت خود در شرایط انفجاری (عصبانیت بیش از حد) به کار می برند، الگویی برای فرزندشان می شود تا به هنگام خشم یا اندوه از آن الگو تبعیت کنند.
بنابراین کنترل خشم و عصبانیت چیزی است که همه والدین به آن نیازمندند. خود مهار گری روشی برای کمک به والدین است تا از وارد کردن صدمه به فرزندشان اجتناب کنند. با کسب این مهارت، والدین خواهند توانست تا با فرزندشان به شیوه هایی موثر حتی در لحظات تنش زا، تعامل کنند.

مثلا وقتی کودک ما شاهد است که به نظر خیلی عصبانی می آییم، خشم خود را فرو بخوریم و سکوت کنیم و چند دقیقه ای از او بخواهیم محیط را ترک کند تا کنترل خود را دوباره به دست آوریم، او نیز از این شیوه استفاده خواهد کرد. در واقع رفتارهای خشن فرزندانمان بازتابی از رفتار والدین است.

خشم، هیجان پایه ای است که هر کسی آن را می فهمد. می توان به افراد آموزش داد که چگونه خشم خود را بدون آسیب زدن به خود یا دیگران مهار کنند. آنچه حائز اهمیت است قبول مسئولیت اعمال خود و پذیرش احساسات به عنوان بخشی از ماهیت بشری است.


@koodakaneh7
مامان 🧸رونیا رویسا🧸 مامان 🧸رونیا رویسا🧸 ۲ سالگی