۵ پاسخ

مرسی عزیزم مفید بود

مفید بود مرسی که به اشتراک می‌زاری

برا هفته سی و۳۱ چ کاری درجهت تقویت هوش جنین باید انجام بدیم؟؟ممنون میشم بگین استفاده کنم.

عزیزم مررسی از مطالبی ک گذاشتین از دوره هوش جنینی...خدا خیرتون بده و بچتون عاقبت بخیر بشه انشاالله

مفید بود👏

سوال های مرتبط

مامان فاطمه مامان فاطمه هفته بیست‌وپنجم بارداری
بخش سوم هوش جنین
حال بد داشتن و استرس حاصل عدم تعادل بین جسم و ذهن و روان هست و این از بین رفتن تعادل اغلب ریشه در مراحل اولیه زندگی داره.
جالبه بدونیم اولین کلاس درس انسان در دوره بارداری و در شکم مادر هست 🥹
از این به بعد قصد داریم درباره هرکدوم از هوش های جنین جداگانه صحبت کنیم
۱. هوش چشایی
جوانه های چشایی از هفته ۱۵ شروع به فعالیت می‌کنند و عمل بلع از هفته ۲۰ شروع میشه. تحقیقات نشون داده اگر مایع شیرین وارد بشه عمل بلع افزایش پیدا می‌کنه و اگر مایع تلخ وارد بشه عمل بلع کاهش پیدا می‌کنه حالا ما میتونیم چیکار کنیم تا به احتمال زیاد بچه ی ما بد غذا نشه؟
( باید هوش چشایی بچه رو فعال کنیم و از هفته ۱۵ به بعد سعی کنیم از هر ماده غذایی یک مدل رو مصرف کنیم)
در دوره بارداری برای تغذیه چهار اصل رو رعایت کنید: تعادل، تناسب، تنوع، تفریق
اصل تنوع در بارداری اهمیت داره سعی کنید اقسام مواد غذایی رو مصرف کنید و از هر ماده غذایی حداقل یک مدل رو استفاده کنید. ( دوستان این صحبت شامل خوراکی های مفید مثل انواع مغرها، میوه‌ها، سبزی ها و ... میشه شامل تنقلات مضر مثل چیپس و پفک نمیشه 😅😁 اونها در حد رفع هوس اگر شدید بود استفاده کنید اما مواد غذایی مفید حتما در برنامه غذایی باشه شده حتی هفته ای یکبار یا کمتر)
مامان سوشیانت مامان سوشیانت روزهای ابتدایی تولد
مامان فاطمه مامان فاطمه هفته بیست‌وپنجم بارداری
سوال:سلام مامان های عزیز من یک دوره شرکت کردم درباره هوش جنین که‌ مطالبش رو دوست داشتم؛ قصد دارم مطالب دوره رو خیلی خلاصه اینجا بارگذاری کنم تا مامان هایی که علاقه مند هستند از مطالب استفاده کنند. اگر دوست داشتید میتونید از متن ها استفاده کنید و برام دعا کنید ❤️
طبق تحقیقات ثابت شده محیط و تجربه های دوران جنینی و زایمان بر روند تکامل رفتار جنین اثرگذار هست پس باید دید خودمون رو به این دوران عمیق تر کنیم.
در دوران جنینی حافظه وجود داره و هرجا حافظه هست یادگیری هم هست پس جنین می‌تونه فرایند یادگیری داشته باشه.
اعضای اصلی سیستم عصبی جنین پنج هفته اول شکل میگیره و به مرور به تکامل میرسه پس جنین با دنیای اطراف خودش ارتباط داره مثل صدای مادر برای همین توصیه شده مادر با جنین صحبت کنه و خیلی مهم هست که این صحبت ها درباره چه موضوعاتی باشه و چه اثری بر جنین می‌ذاره چون مادر احساسات و عواطف و صحبت های خودش رو به جنین منتقل می‌کنه؛ قاعدتاً استرس و اضطراب بیش از حد و نگرانی های مداوم و غم و غصه مادر و ... بر جنین اثر داره، همون‌طور که حال خوب، شادی، انرژی، معنویت و ... بر جنین اثرگذار هست.
پس خوبه در این دوران تلاش کنیم مراقب خودمون و حالمون باشیم😌